Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A70 FTDI Soros TTL-232 USB kábel

Ár:
8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Adafruit
Raktár 1: 0 db
Raktáron = azonnal szállítható!
Raktár 2: 2-3 munkanap
Raktáron = azonnal szállítható!
Cikkszám 39758
Menny.:db
GLS 24H szállítás
Személyes átvétel lehetősége
Tudod, hogy ez mit jelent?

Minősített viszonteladó

A Raspberry Pi Alapítvány által minősített viszonteladók (Approved Resellerek) biztosítják, hogy a termékek a gyártótól a legrövidebb úton a végfelhasználókhoz jussanak. Ez egyben garancia a termékek eredetére, minőségére, árára és a terméktámogatásra is.

Leírás

A70 FTDI Serial TTL-232 USB Cable

FTDI soros TTL - 232 USB kábel

A legtöbb elektronikai eszköz soros TTL kommunikációt használ hibakereséshez, bootoláshoz, programozáshoz, soros kimenethez, stb, de mára már elég ritka az a számítógép, amelyik soros porttal rendelkezik az összeköttetéshez. Ezt a problémát oldja meg ez az FTDI FT232RL típusú áramkörrel szerelt USB - soros TTL átalakító kábel. A kábel egyik végén 6 pólusú csatlakozó található, 5V-os tápfeszültség és föld, valamint RX, TX, RTS és CTS 3V-os kivezetésekkel. Ez a kábel tökéletes választás, ha Boarduino-val, Meggy's, vagy bármilyen Arduino klónnal, illetve Frozenbox-xal szeretnéd használni. Hasznos lehet, ha olyan TTL soros eszközzel szeretnél kommunikálni, mint például egy XBee.

Figyelem! Ez a kábel már az új verzió, amely átlátszó borítást és RX / TX LED-eket kapott! Mostantól sokkal könnyebb az eszközödön lévő hibaelhárítás, vagy az adatáramlás figyelése. A piros és a zöld LED villogni fog, ha éppen adatot továbbít, vagy fogad az FTDI chipen keresztül. Ez a kábel a 3.3V-os verzió. Az adat jelek 3V-on üzemelnek, míg az eszköz áramellátását 5V biztosítja. Ajánljuk bármilyen eszközhöz, amelyhez FTDI kábel szükséges. Mivel a kábel engedi az 5V-os használatot, így használhatod bármilyen 3V-os, vagy 5V-os logikával, szintváltó megléte nélkül.

Ha egy olyan eszközzel szeretnéd használni, amely 5V-os logikát futtat és 5V-ról üzemel, akkor ez a kábel remekül fog működni. Ha szeretnél egy kicsit trükközni a feszültségekkel és a jelekkel, ajánljuk figyelmedbe a linken található FTDI barátot.

Ez a kábel teljesen kompatibilis a TTL-232 típusú FTDI kábellel. A linken keresztül le tudod tölteni a drivereket és mellékelt diagrammokat, valamint specifikációkat, melyben megtalálod a kábelek mechanikai adatait. További információkért az FT232RL-ről, a termékleírás a linken található.

Figyelem! A használt chipek teljes mértékben a gyáriak, függetlenül attól, hogy külön vásároljuk, vagy éppen rendelésre gyártattjuk le őket. - További információk

Technikai adatok

Méret:

Változások:

  • 2014 november 11-e óta ezek az FTDI kábelek átlátszó USB borítással és RX / TX LED-ekkel kaphatóak, szóval szemmel tarthatod FTDI kábeled működését

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés