Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Raspberry Pi 5-ös generáció

Mozgalmas esténk volt 2023 november 4-én, mert megkezdhettük az első Raspberry Pi 5 - 8GB szállítmány allokálását. Köszönjük az előrendeléseket és külön a türelmet mindenkinek, akik kivárták velünk ezt a pár hetet! Talán az alábbi vevői levél mutatja legjobban, hogy mit élhettünk át közösen mi, Raspberry Pi rajongók ezen a mások számára oly átlagosnak tűnő novemberi éjszakán:

-"Kedves Tamás, ....Nem tudja elképzelni, hogy milyen örömmel töltött el, hogy a szemem láttára futott be a készlet és le tudtam csapni 1 darabra. 
Izgalmas szombat éjjel volt számomra: Elsőre meghiúsult a céges kártyás fizetés, a privát kártyámon pedig nem volt elég pénz, így száguldottam autóval az éjszaka közepén a legközelebbi bankautomatához készpénzt betenni a kártyára, hogy még éjjel kifizessem a rendelést, hogy véletlenül se happolják el előlem az alaplapot. Külön köszönöm, hogy küldött nekem előzetesen egy levelet a termék beérkezéséről. 
Szóval izgalmas éjszaka volt, s végül elégedetten aludtam."-

A munka dandárja számunkra még hátra van, de örömmel tesszük, ha ilyen leveleket kapunk! :-)

Aktuális szállítási információk Pi 5-ös termékekre:

  • Raspberry Pi 5 - 4GB: Beérkezett az első szállítmány (11.05), az előrendeléseket kiszolgáltuk. A továbbiakban raktárról rendelhető.
  • Raspberry Pi 5 - 8GB: 2023.11.03-án kora délután beérkezett az első szállítmány. Ebből a november 3-ig beérkezett előrendeléseket kiszállítottuk. Az új szállítmány is beérkezett, november 23-án, de ha kifogyna, nézd meg a www.pi-shop.hu oldalon.
  • RTC battery érkezési ideje még nem ismert.
  • Többi kiegészítő raktáron.

Előrendelést a továbbiakban nem veszünk fel Pi 5-ös termékekre. A szállítás helyzet normalizálódik és remélhetőleg folyamatosan minden elérhető lesz raktárról, akárcsak a 4-es széria esetében.

Rendezés:

Keresés