Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Adafruit

Az Adafruit története 2005-ben kezdődött, amikor Limor Fried, az MIT frissen végzett mérnöknője saját oldalán bemutatta, hogyan kell nyílt forráskódú MP3 lejátszót és más elektronikai projekteket házilag megvalósítani, majd az ehhez szükséges alkatrészeket KIT-ben elkezdte árulni az érdeklődőknek. Mára már az Adafruit több mint 25.000 négyzetméteren gyárt és értékesít 75 alkalmazottal New York szívében. Dinamikusan bővülő választékukban több, mint 2000 termék található.

Az Adafruit küldetése, hogy mérnöki munkával, oktatással és tudásuk megosztásával segítsék jobb hellyé tenni a világot. Munkásságuk úttörő szerepet játszik az olyan nyílt forráskódú (open-source) hardver platformok elterjedésében, mint az Arduino, vagy a Raspberry Pi.

Középtávú terveik közt a gyár és a választék bővítésén kívül szerepel a gyermekek játékos oktatása elektronikai eszközök építésére, valamint az IoT és Wearable elektronikák területén történő aktív részvétel.

Az Adafruit termékeinek rendelése 2013 óta lehetséges nálunk. Jelenleg hivatalos disztribútorként szinte a teljes választékot elérhetővé tettük. Amennyiben nem találod az óhajtott árucikket, úgy itt kérhetsz rá ajánlatot.

Audio Audio
Audio
Circuit Playground Circuit Playground
Adafruit Circuit Playground
Feather Feather
Adafruit Feather
FLORA, GEMMA FLORA, GEMMA
Adafruit FLORA, GEMMA
FONA FONA
Adafruit FONA
HUZZAH HUZZAH
Adafruit HUZZAH
Konverterek Konverterek
Konverterek
NeoPixel NeoPixel
Adafruit NeoPixel
NFC / RFID NFC / RFID
NFC / RFID
Trinket Trinket
Adafruit Trinket
Wireless Wireless
Wireless
Egyéb Egyéb
Adafruit Egyéb

Keresés