Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Adafruit

Adafruit

Adafruit

Az Adafruit története 2005-ben kezdődött, amikor Limor Fried, az MIT frissen végzett mérnöknője saját oldalán bemutatta, hogyan kell nyílt forráskódú MP3 lejátszót és más elektronikai projekteket házilag megvalósítani, majd az ehhez szükséges alkatrészeket KIT-ben elkezdte árulni az érdeklődőknek. Mára már az Adafruit több mint 25.000 négyzetméteren gyárt és értékesít 75 alkalmazottal New York szívében. Dinamikusan bővülő választékukban több, mint 2000 termék található.

Az Adafruit küldetése, hogy mérnöki munkával, oktatással és tudásuk megosztásával segítsék jobb hellyé tenni a világot. Munkásságuk úttörő szerepet játszik az olyan nyílt forráskódú (open-source) hardver platformok elterjedésében, mint az Arduino, vagy a Raspberry Pi.

Középtávú terveik közt a gyár és a választék bővítésén kívül szerepel a gyermekek játékos oktatása elektronikai eszközök építésére, valamint az IoT és Wearable elektronikák területén történő aktív részvétel.

Adafruit termékek rendelése a Málna PC webáruházában 2013 augusztusa óta lehetséges. 2014-től hivatalos disztribútorként szinte a teljes amerikai választékot elérhetővé tesszük vevőink számára. Amennyiben webshopunkban nem találsz egy óhajtott árucikket, úgy itt kérhetsz rá ajánlatot.

Rendezés:

Keresés