Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Szállítás

Webáruházunkban történő vásárlásnál az alábbi szállítási és fizetési módok választhatóak bruttó 300.000,-Ft rendelési értékig:

  • készpénzes fizetés és fióktelepünkön történő személyes átvétel esetén szállítási díj nincs. Bankkártyás fizetésre a helyszínen nincs mód! Címünket és az ügyfélfogadási időpontokat itt megtalálhatod, illetve azok a visszaigazoláson is szerepelnek. A személyes átvételnek is feltétele az előzetes webáruzházi megrendelés!
  • előre utalás, majd a vételár jóváírását követően fióktelepünkön történő személyes átvétel (szállítási díj nincs). Címünk és ügyfélfogadási idő az oldal láblécében, illetve a visszaigazoláson megtalálhatóak.
  • előre utalás és 1 munkanapos szállítás (díja bruttó 1190,-Ft)*
  • utánvétes fizetés 1 munkanapos szállításnál (díja bruttó 1980,-Ft, melyből az utánvét kezelés 790,- Ft)*
  • bankkártyás előre fizetés és 1 munkanapos szállítás (díja bruttó 1190,-Ft)*
  • bankkártyás előre fizetés és fióktelepünkön történő személyes átvétel (szállítási díj nincs).
  • 1 munkanapos kiszállítás PostaPontra - Posta, Mol kút, Coop üzlet esetében készpénz v. bankkártyás fizetés, csomagautomatánál kizárólag bankkártyás fizetés (díja bruttó 1980,-Ft)*

Bruttó 300.000,-Ft-tól kizárólag személyes átvételt tudunk biztosítani, illetve a szállítás a megrendelő feladata.

Az előre utaláshoz szükséges adatok (számlaszámunk és hivatkozás) az automatikus visszaigazolásban szerepelnek!

Amelyik termék "Raktáron" ill. raktárról szállíthatóként van jelölve, annál felesleges erről telefonon érdeklődni, mert ténylegesen készleten van! A "Rendelhető" tételeknél a feltüntetett szállítási határidők tájékoztató jellegűek, mivel a köztes eladás lehetősége beszállítóinknál is fennáll. Amennyiben készlethiány miatt nem tudunk szállítani, úgy ezt mindenképpen jelezzük a rendelésnél megadott elérhetőségeken. Előre utalás esetén szállítási kötelezettségünk a megrendelt termékek vételárának maradéktalan kiegyenlítéséig nem áll fenn.

Kiszállítás esetén célszerű olyan címet megadni, amelyen munkaidőben ott tartózkodnak és az esetleges utánvét összege is rendelkezésre áll. Az MPL-es csomagok sikertelen kézbesítés esetén még 10 napig az illetékes postahivatalban személyesen is átvehetőek. Kiszállítás csakis Magyarországi címre történhet!

Értesítést küldünk, amennyiben a megrendelt termékek ki lettek készítve és átvehetőek, vagy azokat a futárszolgálat részére átadtuk. A kiszállítás 1-2 munkanapot vesz igénybe. A futárszolgálat e-mailben vagy sms-ben értesítést küld a kiszállítást megelőzően.

Személyes átvételkor feltétlenül várjad meg, míg értesítünk arról, hogy rendelésedet a raktárból kikészítettük! E nélkül ne indulj útnak, így elkerülheted a felesleges várakozást!

Minden rendeléshez ÁFÁ-s számlát állítunk ki, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően. A kiállított számla egyben a garanciális ügyintézés alapfeltétele is.

* Az 1 munkanapos MPL szállítást az alábbi esetekben nem garantáljuk:

  • munkanapon délelőtt 10 után beérkezett rendelések esetében
  • előre utalásnál, ha a jóváírás nem történik meg délelőtt 10-ig
  • szombatra áthelyezett munkanapok esetében (ilyenkor +1 munkanapos határidővel kell kalkulálni)

 

Keresés