Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A2471 HUZZAH ESP8266 Breakout

Ár:
4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Adafruit
Raktáron: 26 db
Raktáron = azonnal szállítható!
+3 munkanap: 0 db
Raktáron = azonnal szállítható!
Cikkszám 39380
Menny.:db
Rendelések gyors feldolgozása
GLS és MPL szállítás
A hely, ahol a tanulás buli!

MálnaSuli

A MálnaSuli a mi virtuális iskolánk, ahol szakmai titkokat osztunk meg veled. Termékeinkhez kapcsolódó oktatási anyagokon és alkalmazási példákon keresztül játszva juthatsz SW és HW ismeretekhez. Sőt, a nálunk vásárolt eszközök felhasználásához igénybe vehető mérnökeink és tanáraink segítsége is.

Leírás

Adafruit 2471 HUZZAH ESP8266 Breakout

Adj internet csatlakozási lehetőséget a következő projektedhez, ezzel az apró, de nagyszerű WiFi mikrokontrollerrel és mindezt remek áron! Az Espressif ESP8266 típusú processzora egy 80MHz-es mikrokontroller, teljes front-end WiFi (kliens oldali és hozzáférési pont felöli), TCP/IP, valamint DNS támogatással. Annak ellenére, hogy ez a chip nagy népszerűségre tett szert, használata közel sem olyan egyszerű. A legtöbb alacsony árú modul nem támogatja a breadboardok használatát, nincs beépített 500mA-es 3.3V szabályozójuk és szint váltójuk sem, valamint nem rendelkeznek CE, vagy FCC tanúsítvánnyal. Egészen mostanáig!

Az Adafruit HUZZAH ESP8266 chip azért lett megalkotva, hogy a vele való munka szuper könnyű legyen és legalább ugyanakkora élvezet. Fogtunk egy tanúsítvánnyal ellátott modult, amely számos tüskével és beépített antennával rendelkezik és ráforrasztottuk egy alaplapra. A következőket adtuk hozzá:

 • Reset gomb
 • Felhasználói gomb, amellyel a chip könnyen átkapcsolható bootloading módba
 • Piros LED
 • Szint váltó az UART-on és egy resetelő tüske
 • 3V-os kimenet, 500mA-es szabályozó (az ESP8266 akár 250mA-t is fogyaszthat)
 • Két darab dióda védelemmel ellátott áram bemenet (egy az USB kábelhez, egy a táphoz)

Két darab párhuzamos, breadboard barát lapka a következőket nyújtja számodra:

 • 1 darab analóg bemenet (1.0V max)
 • 9 darab GPIO (3.3V-os logika), amely használható I2C-n és SPI-n keresztül is
 • 2 darab UART tüske
 • 2 darab 3-6V-os áram bemenet, resetelési és engedélyezési lehetőség, LDO letiltása, 3.3V-os kimenet

Az egyik lapkának a végén található egy FTDI kimeneti tüske, vagyis az eszközre tudsz csatlakoztatni bármilyen FTDI, vagy konzol kábelt, melynek segítségével feltölthetsz szoftvereket és olvashatod / írhatod a hibakereséssel kapcsolatos információkat az UART-tal. Ha készen vagy a kódolással, csak csatlakoztasd le a kábelt és ez a kis modul beágyazott része lehet a projektednek, amin dolgozol.

Mindegyik modul előre telepített NodeMCU féle Lua (NodeMCU 0.9.5 build 20150318 / Lua 5.1.4) fordítóval rendelkezik. Futtathatsz parancsokat és elmentheted a Lua programokat közvetlenül a modul Flash memóriájára egy USB-soros átalakító kábel segítségével. De ha szeretnéd át is ugorhatod a Lua-t és rögtön használd az Arduino IDE-t. Ha letöltöd az ESP8266 magját, ugyanúgy használhatod, mint egy mikrokontroller, WiFi párost, semmilyen más processzorra nincs szükséged.

Minden rendeléshez jár egy teljesen összeszerelt és tesztelt HUZZAH ESP8266 alaplap és egy 0.1"-os csatlakozó fej, amit ráforraszthatsz a lapkára és már használhatod is egy breadboarddal. A forrasztáshoz egy forrasztópákára és valamilyen forrasztó anyagra szükséged lehet, ám ezek nem járnak a rendeléshez. A breadboard szintén nem a csomag tartalma. Úgy gondoljuk, hogy egy USB-soros átalakító kábelre mindenképpen szükséged lehet, például egy USB konzol kábelre, amely jó Windows-hoz, de nem ajánljuk MacOSX felhasználóknak, FTDI barátra, vagy kimondottan egy FTDI kábelre, amelyek jók bármilyen operációs rendszerhez, hogy szoftvert telepíthess a HUZZAH ESP8266-ra. A linken találsz oktató anyagot, a kábelezéshez, a tüskék használatához, az összeszereléshez és még további hasznos dolgokat.

Technikai adatok

A modul fekete és kék változatban is létezik, de a színüket leszámítva teljesen egyformák.

További információk a termékleírásban!

Korábbi verziók:

 • 2016 május 15-e óta az áramellátás legfeljebb 6V-os egyenfeszültségről oldható meg, a korábbi 12V helyett, így már nem jelent veszélyt a túlmelegedés
 • 2017 októbere óta az eszközön található csatlakozó felület meg lett változtatva, a 9-es és 10-es számú tüskék már nem használhatóak, mert azok a beépített SPI flash chip-ért feleltek és Arduinóval való használat során gyakran merültek fel hibák

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés