Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A4022 Wide-Range Triple-axis Magnetometer - MLX90393

Ár:
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Adafruit
Raktár 1: 1 db
Raktáron = azonnal szállítható!
Raktár 2: 0 db
Raktáron = azonnal szállítható!
Cikkszám 55049
Menny.:db
GLS 24H szállítás
Személyes átvétel lehetősége
Tudod, hogy ez mit jelent?

Minősített viszonteladó

A Raspberry Pi Alapítvány által minősített viszonteladók (Approved Resellerek) biztosítják, hogy a termékek a gyártótól a legrövidebb úton a végfelhasználókhoz jussanak. Ez egyben garancia a termékek eredetére, minőségére, árára és a terméktámogatásra is.

Leírás

Adafruit 4022 Wide-Range Triple-axis Magnetometer - MLX90393 - Széles tartományban üzemelő 3-tengelyű magnetométer - MLX9039-as áramkörrel.

Mérjed meg a minket körülvevő láthatatlan mágneses mezőket ezzel a nagy hatótávolságú magnetométerrel! Az MLX90393 egy nagy hatótávolságú mágneses mező érzékelő, amely 16 bites felbontással képes mindhárom tengelyen a ±5mT és ±50mT közötti tartományban mérni.

A legtöbb magnetométerhez képest ez a típus igen széles mérési tartományt biztosít a számunkra, így kiválóan alkalmas mágnesek és a mágneses orientáció érzékelésére (és nem a Föld mágneses mezejének érzékelésére). A mágnesek sokkal erősebb mezővel rendelkeznek, ami túlterheli a legtöbb magnetométert, amelyeket általában az Északi-sarkhoz viszonyított tájékozódásra használunk.

Az egyszerű használat érdekében ezt az apró kis érzékelőt egy breakout lapra helyezték, 3,3 V-os tápegységgel és szintváltóval. Ez megkönnyíti a használatát bármely 3 vagy 5 V-os mikrokontrollerrel. Arduino és CircuitPython kódokkal egy szempillantás alatt elindulhat az érzékelő, I2C kommunikációval. Perceken belül kiolvashatja a Gauss értékeket! A címválasztó tüskékkel akár 4 érzékelő egyidejű használatát is kódolhatjuk egy I2C buszon.

Teljesen összeszerelt és letesztelt panelként érkezik, egy kis darab tüskesorral a breakout board használatához. Akinek ez nem lenne elég, most már SparkFun qwiic kompatibilis STEMMA QT csatlakozó alzatok is a panel részei az I2C buszhoz, így még az I2C-t és a tápvezetékeket sem kell forrasztani. Csak csatlakoztasd a kedvenc mikrokontrolleredhez egy STEMMA QT adapterkábel segítségével. A Stemma QT csatlakozók azt is jelentik, hogy az MLX90393 használható a különböző kapcsolódó tartozékainkkal. A QT kábel nem tartozék, de a boltunkban többféle is elérhető belőlük.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés