Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Arduino MKR GSM 1400 - ABX00018

Ár:
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Arduino
Raktáron: 0 db
Raktáron = azonnal szállítható!
+3 munkanap: 0 db
Raktáron = azonnal szállítható!
Cikkszám 53462
Menny.:db
Rendelések gyors feldolgozása
GLS szállítás
A hely, ahol a tanulás buli!

MálnaSuli

A MálnaSuli a mi virtuális iskolánk, ahol szakmai titkokat osztunk meg veled. Termékeinkhez kapcsolódó oktatási anyagokon és alkalmazási példákon keresztül játszva juthatsz SW és HW ismeretekhez. Sőt, a nálunk vásárolt eszközök felhasználásához igénybe vehető mérnökeink és tanáraink segítsége is.

Leírás

Arduino MKR GSM 1400 - ABX00018 egy nagy teljesítményű panel, amely egyesíti a Zero és a globális GSM-kapcsolat funkcionalitását. Ideális megoldás olyanok számára, akik IoT projekteket szeretnének tervezni minimális hálózati tapasztalattal.

Megjegyzés: Ez a kártya nem SIM-kártyával kerül szállításra!

Az Arduino MKR GSM 1400-at úgy tervezték, hogy praktikus és költséghatékony megoldást kínáljon olyan fejlesztőknek, akik globális GSM-kapcsolatot szeretnének hozzáadni projektjeikhez minimális korábbi hálózati tapasztalattal. Alapja az Atmel SAMD21 és egy SARAU201 GSM modul.

A kialakítás magában foglalja azt a képességet, hogy a lapot LiPo akkumulátorral vagy külső, 5 V-os névleges feszültségű áramforrással tápláljuk. Az egyik forrásról a másikra való átkapcsolás automatikusan történik. Jó 32 bites számítási teljesítmény a Zero boardhoz hasonlóan, a szokásosan gazdag I/O interfész kínálatek készlete, gobal GSM kommunikáció és az Arduino szoftver (IDE) egyszerű használata a kódfejlesztéshez és programozáshoz. Mindezek a jellemzők teszik ezt a lapot a kialakulóban lévő akkumulátoros IoT projektekhez előnyös választássá, kompakt méretben. Az USB-port a kártya tápellátására (5V) használható.

A GSM adások során a kártya által igényelt csúcsáram meghaladja az 500mA-t. Ez több, mint amit egy szabványos USB-port biztosítani tudhat, ezért KÖTELEZŐ, hogy egy 1500 mAh-es, vagy nagyobb LiPo akkumulátor mindig csatlakoztatva legyen, mert az USB-port által biztosított teljesítményt az akkumulátor fogja kiegészíteni. Ha a lapot Vin segítségével tápláljuk, akkor egy 5V-os tápegységre van szükség, amely legalább 2A-t képes szolgáltatni.

Figyelmeztetés: A legtöbb Arduino és Genuino laptól eltérően az MKR GSM 1400 3,3V-on működik. Az I/O lábak által tolerálható maximális feszültség 3,3V. A 3,3V-nál magasabb feszültségek bármelyik I/O pinre történő alkalmazása tönkre teheti a kártyát. Míg az 5V-os digitális eszközökre történő kimenet lehetséges, az 5V-os eszközökkel való kétirányú kommunikációhoz megfelelő szinteltolásra van szükség.

https://store.arduino.cc/mkr-gsm-1400

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés