Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Arduino MKR Fox 1200 w/o Antenna - ABX00014

Ár:
16.900 Ft (13.307 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Arduino
Raktáron: 0 db
Raktáron = azonnal szállítható!
+3 munkanap: 0 db
Raktáron = azonnal szállítható!
Cikkszám 53449
Menny.:db
Rendelések gyors feldolgozása
GLS szállítás
A hely, ahol a tanulás buli!

MálnaSuli

A MálnaSuli a mi virtuális iskolánk, ahol szakmai titkokat osztunk meg veled. Termékeinkhez kapcsolódó oktatási anyagokon és alkalmazási példákon keresztül játszva juthatsz SW és HW ismeretekhez. Sőt, a nálunk vásárolt eszközök felhasználásához igénybe vehető mérnökeink és tanáraink segítsége is.

Leírás

Arduino MKR Fox 1200 w/o Antenna - ABX00014 egy nagy teljesítményű kártya, amely egyesíti a Zero és a SigFox csatlakoztathatóságát. Ez az ideális megoldás olyan fejlesztők számára, akik IoT projekteket szeretnének tervezni minimális korábbi hálózati tapasztalattal rendelkező, alacsony fogyasztású eszközzel. A panellel együtt egyéves ingyenes előfizetést kapsz a Sigfox hálózatra (napi 140 üzenetig), valamint ingyenes hozzáférést a Spot'it geolokációs szolgáltatáshoz, amely lehetővé teszi a tábla GPS vagy külön hardver nélkül történő követését.

Az Arduino MKR FOX 1200 úgy lett megtervezve, hogy praktikus és költséghatékony megoldást kínáljon azok számára, akik SigFox kapcsolatot szeretnének hozzáadni projektjeikhez minimális hálózati tapasztalattal. A panel egy Atmel SAMD21 és egy ATA8520 SigFox modulra épül.

A kialakítás magában foglalja azt a képességet, hogy a panel két 1,5 V-os AA vagy AAA elemmel vagy külső 5 V-os feszültséggel táplálható legyen. Az egyik forrásról a másikra való átkapcsolás automatikusan történik. A panel további erényei közé tartoznak a jó 32 bites számítási teljesítmény a Zero boardhoz hasonlóan, a szokásos gazdag I/O interfész kínálat, alacsony fogyasztású SigFox kommunikáció és az Arduino szoftver (IDE) egyszerű használata a kódfejlesztéshez és a programozáshoz. Mindezen tulajdonságok teszik ezt a panelt a születőben lévő akkumulátoros táplálású IoT projektekhez előnyös választássá, kompakt formában. Az USB-port a kártya tápellátására (5V) használható. Az Arduino MKR FOX 1200 képes a csatlakoztatott elemekkel vagy nélkülük is működni, alacsony energiafogyasztás mellett.

Figyelmeztetés: A legtöbb Arduino és Genuino lapkával ellentétben az MKRFOX1200 3,3V-on üzemel! Az I/O pinek által tolerálható maximális feszültség 3,3V. A 3,3V-nál magasabb feszültség bármelyik I/O pinre történő alkalmazása károsíthatja a kártyát. Míg az 5V-os digitális eszközökre történő kimenet lehetséges, az 5V-os eszközökkel való kétirányú kommunikációhoz megfelelő szinteltolásra van szükség.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés