Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A3686 PM2.5 Air Quality Sensor and Breadboard Adapter Kit

Ár:
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Adafruit
Raktár 1: 3 db
Raktáron = azonnal szállítható!
Raktár 2: 0 db
Raktáron = azonnal szállítható!
Cikkszám 55284
Menny.:db
GLS 24H szállítás
Személyes átvétel lehetősége
Tudod, hogy ez mit jelent?

Minősített viszonteladó

A Raspberry Pi Alapítvány által minősített viszonteladók (Approved Resellerek) biztosítják, hogy a termékek a gyártótól a legrövidebb úton a végfelhasználókhoz jussanak. Ez egyben garancia a termékek eredetére, minőségére, árára és a terméktámogatásra is.

Leírás

A3686 PM2.5 Air Quality Sensor and Breadboard Adapter Kit

Lélegezzen nyugodtan, mert tudja, hogy a PM2.5 levegőminőség-érzékelő a Breadboard adapterrel ellátott PM2.5 levegőminőség-érzékelővel nyomon követheti és érzékelheti az Önt körülvevő levegő minőségét. Mad Maxnek és Furiosának mindenképpen be kellett volna szerelnie egy ilyet a teherautójukba, amikor a poszt-apokaliptikus Ausztrália poros sivatagi pusztaságában kutakodtak. És azok számára, akik nem egy Outback disztópiában élnek, ez az érzékelő + adapter készlet nagyszerű a levegőminőség ellenőrzésére, és szuper egyszerű használni!

Legyen tanúja a PM2.5 por koncentrációjának valós idejű, megbízható mérésének! (A PM2,5 a 2,5 mikron vagy annál kisebb átmérőjű részecskékre utal.) Ez az érzékelő lézersugárzás segítségével sugározza a levegőben lebegő részecskéket, majd összegyűjti a szórt fényt, hogy megkapja a szórt fény időbeli változásának görbéjét. A mikroprocesszor kiszámítja az egyenértékű részecskeátmérőt és a különböző átmérőjű részecskék térfogategységenkénti számát.

Ezt egy UART bemenettel rendelkező mikrokontrollerhez kell csatlakoztatnia (vagy elméletileg egy USB-soros átalakítóhoz is csatlakoztathatja, és elemezheti az adatokat egy számítógépen) - mind az Arduino, mind a CircuitPython számára van kódunk. 9600 baud adatfolyamot másodpercenként egyszer kapunk:

    PM1.0, PM2.5 és PM10.0 koncentrációja szabványos és környezeti egységekben.
    részecskék 0,1 liter levegőben, 0,3um, 0,5um, 1,0um, 2,5um, 5,0um és 10um méretosztályokba sorolva.

valamint ellenőrző összeg, bináris formátumban (a bináris formátumot viszonylag könnyű elemezni, de nem jön ki tisztán olvasható ascii szövegként).

Az érzékelődobozt, valamint a kábelt és egy 0,1" / 2,54 mm-es breakout lapot adunk, így könnyen bekábelezheti. Csak tápellátásra és egy adattűre van szüksége (az UART TX számára). A tápellátás 5V, a logika 3,3V.

Nézze meg az útmutatót a kapcsolási rajzokhoz, az Arduino és a CircuitPython kódhoz!

Megjegyzés: A kábelek összeszerelésének színei változhatnak, de a funkcionalitás ugyanaz. Cserekábelre van szüksége? Ezek az 1,25 mm-es osztású, 8 tűs, 20 cm hosszú 1:1 kábelek kompatibilisek.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés