Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A3653 WINC1500 WiFi Shield with PCB Antenna

Ár:
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Adafruit
Raktáron: 14 db
Raktáron = azonnal szállítható!
+3 munkanap: 0 db
Raktáron = azonnal szállítható!
Cikkszám 53498
Menny.:db
Rendelések gyors feldolgozása
GLS és MPL szállítás
A hely, ahol a tanulás buli!

MálnaSuli

A MálnaSuli a mi virtuális iskolánk, ahol szakmai titkokat osztunk meg veled. Termékeinkhez kapcsolódó oktatási anyagokon és alkalmazási példákon keresztül játszva juthatsz SW és HW ismeretekhez. Sőt, a nálunk vásárolt eszközök felhasználásához igénybe vehető mérnökeink és tanáraink segítsége is.

Leírás

A3653 Adafruit WINC1500 WiFi Shield PCB antennáva

Csatlakozz az Arduino kompatibilis eszközöddel az internethez az ATWINC1500 segítségével, melyet az Atmel alkotott meg és még FCC tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ez a 802.11bgn képes modul a legjobb módja, hogy böngészni tudj eszközeiddel. Rendelkezik SSL támogatással, valamint a teljesítménye szikla szilárd, ugyanis az általunk készített adafruit.io MQTT demója fut rajta egy teljes héten keresztül, minden nehézséget letudva.

Az Adafruit ATWINC1500 WiFi Shield SPI-t haszál a kommunikáláshoz, valamint GPIO-t a vezérléshez, szóval körülbelül 6 darab kábelre lesz szükséged, amit a megfelelő módon bekötsz és már kezdődhet is a móka. Jelen pillanatban az Atmel féle könyvtár funkcionál a legjobban a SAMD21 alapú eszközökkel, mint például az Arduino Zero, Metro M0 Express, vagy az Arduino Mega. Továbbá működik még Uno-val is, de fontos megjegyezni, hogy szinte az összes memóriát felhasználja, vagyis egy összetettebb projekt megalkotása, már nem volna könnyű feladat vele. Más típusú Arduinokkal, már nem működik, vagy nem passzol hozzájuk, mint például a 32u4 alapú, vagy az ,,attiny" alapú lapok. Az eszköz órajele 12MHz-ig húzható, a gyors és megbízható streamelés érdekében. A hálózatkeresés és egy hálózathoz való csatlakozás nagyon gyors, mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

Ez a modul működik mind 802.11b, g, vagy n hálózatokkal és támogatja a WEP, a WPA és a WPA2 titkosításokat. Használhatod akár Soft AP (software enabled access point) módban is, hogy ad-hoc hálózatot hozz létre. A biztonságos kliens csatlakozás érdekében a chip rendelkezik TLS 1.2 támogatással. A WiFi Shield ezen verziója beépített PCB antennával rendelkezik. Ha egy erősebb, nagyobb területet lefedő antennát szeretnél, vagy éppen egy külső antennát, akkor ajánljuk a linken található uFL verziójú modult.

Jelenleg ezek az SPI protokollt használó WiFi modulok a legjobbak arra, hogy WiFi-vel vértezd fel Arduino kompatibilis eszközeidet, szóval úgy döntöttünk, hogy megalkotunk egy könnyen kezelhető Shieldet. Ennek a Shieldnek minden bemeneti tüskéje rendelkezik szint váltóval, tehát használhatod akár 3V-os, akár 5V-os logikával is. Egy 3.3V-os feszültség szabályzó, amely megbirkózik a 300mA-es tüskékkel, felel azért, hogy az eszközt használni tudd 3-5.5V-os egyen feszültséggel. Továbbá található még rajta 3 darab LED is, amelyeket az SPI-n keresztül tudsz irányítani, vagy az Arduino könyvtáron keresztül. A lámpák felvillanak ha egy SSID-hez csatlakozol, illetve adatok továbbítása közben.

Mind ezen felül az alaplapon elhelyeztünk még egy SD kártya foglalatot is, hogy adatokat ossz meg róla, vagy éppen tárolj rajta, amelyeket az internetről szereztél. Az ATmega328 alapú Arduino eszközök, mint például az UNO, nem képesek a WiFi modult és az SD kártya foglalatot egyszerre használni, ahhoz túlságosan egyszerűek. Egy nagyobb memória robbanáshoz nevezz be egy Metro M0 Express-re.

A linken találsz oktató anyagot az eszköz használatához, példa kódokat, valamint további hasznos információkat.

Technikai adatok

  • Méret: 68.0mm x 53.0mm x 4.7mm / 2.7" x 2.1" x 0.2"
  • Tömeg: 13.7g / 0.5oz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés