Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A2019 Triple-Axis Accelerometer - 2/4/8g @ 14-bit - MMA8451

Ár:
3.450 Ft (2.717 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Adafruit
Raktáron: 0 db
Raktáron = azonnal szállítható!
+3 munkanap: 0 db
Raktáron = azonnal szállítható!
Cikkszám 40844
Menny.:db
Rendelések gyors feldolgozása
GLS és MPL szállítás
A hely, ahol a tanulás buli!

MálnaSuli

A MálnaSuli a mi virtuális iskolánk, ahol szakmai titkokat osztunk meg veled. Termékeinkhez kapcsolódó oktatási anyagokon és alkalmazási példákon keresztül játszva juthatsz SW és HW ismeretekhez. Sőt, a nálunk vásárolt eszközök felhasználásához igénybe vehető mérnökeink és tanáraink segítsége is.

Leírás

Adafruit 2019 Triple-Axis Accelerometer - 2/4/8g @ 14-bit - MMA8451

Igen rövid idő alatt hatalmasat bővült a gyorsulásmérő kínálatunk és ezennel már ez a nagy precizitású, mégis olcsó, 14 bites, ADC-s MMA8451 háromtengelyű gyorsulásmérő is kapható nálunk. Meghatározhatod a mozgást, a dőlés mértékét, valamint az aktuális pozíciót ezzel a digitális műszerrel. Ha új vagy a témában az MMA8451 a legjobb, amivel belevághatsz. Az eszköz igen széles skálán dolgozik ?2g-től egészen ?8g-ig és rendkívül egyszerűen használható Arduino-val, vagy bármilyen más mikrokontrollerrel.

A miniatűr MMA8451 a gyorsulásmérők királyának terméke, a Freescale alkotta meg. Telefonokhoz, tabletekhez, okosórákhoz és hasonló eszközökhöz lett kitalálva, de szuper része lehet bármelyik Arduino projektednek is. Az MMA8451/MMA8452/MMA8453 családból az MMA8451 a legprecízebb, ugyanis beépített 14 bites ADC-vel rendelkezik. Ezen felül beépített dőlés és pozíció meghatározó rendszerrel is rendelkezik, vagyis megállapítja, hogy projekted éppen függőlegesen, vagy vízszintesen helyezkedik-e el, valamint hogy előre, vagy hátra dől-e.

A szenzor I2C-n keresztül kommunikál, szóval több szenzort is vezérelhetsz ugyanarról a két darab I2C tüskéről. Rendelkezik címválasztó tüskével, szóval megoszthatod az I2C buszt a gyorsulásmérők között. Fontos megjegyezni, hogy a chip-nek ismételt indításos I2C támogatásra van szüksége, abban az esetben, ha más processzorral szeretnéd használni.

Hogy semmi gondod ne legyen a szenzor használatával egy kis modulra szerelték azt. Mivel a szenzor 3V-os ezért kapott egy alacsony veszteségű 3.3V-os szabályzót és szint váltó áramkört. Mind ez azt jelenti, hogy biztonságosan használhatod 3V-os, vagy 5V-os feszültségről és logikáról. A terméket teljesen összeszerelve és tesztelve kapod kézhez. Jár hozzá egy 8 tüskés 0.1"-os általános csatlakozó fej, abban az esetben, ha breadboard-dal, perfboard-dal szeretnéd használni. A lapkán 2 darab, egyenként 2.5mm-es (0.1"-os) csatlakozó lyuk is található a könnyebb rögzítés érdekében.

A linken remek oktató anyagot találsz az eszköz használatához.

Technikai adatok

  • Méret: 21mm x 18mm x 2mm / 0.83" x 0.71" x 0.08"
  • Tömeg: 1.3g
  • Ismételt indítású I2C, I2C címhasználat, választható 0x1C, vagy 0x1D

További információk a termékleírásban!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés