A996 Brass Liquid Solenoid Valve - 12V - 1/2 NPS

Elérhetőség:
 raktáron  5 db 
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)

10.900 Ft

db

Leírás

A996 Brass Liquid Solenoid Valve - 12V - 1/2 NPS

Irányítsd a folyadékok áramlását elektronok segítségével! Ez a folyadékszelep remek kiegészítője lenne az automatizált kerti, akvárium, vagy medence projektednek. Két darab ½”-os (névleges) kimenet található rajta. Alap esetben a szelep zárt állapotban van. Amikor 12V-os egyenfeszültséget kötsz a vezetékekre, a szelep kinyit és már keresztül is folyhat rajta a kívánt folyadék. A műanyag szeleppel ellentétben, ebben a típusban nincs tömítés, tehát használatához nincs szükség minimális nyomás elérésére.

A szolenoidot különböző feszültség értékekkel is ki lett próbálva, egészen 6V-ig mentünk le és még akkor is működött az eszköz, de sokkal lassabban nyitott. Lentebb olvasható a különböző feszültségekhez tartozó áramerősség. Ha mikrokontrollerrel szeretnéd irányítani, ajánljuk, hogy vegyél egy TIP120-at, vagy egy Channel power FET-et, 1N4001 visszacsapó diódával.

Ha esetleg egy kisebb, általánosabb szelepre lenne szükséged, forgalmazunk műanyag verziót is, de fontos megjegyezni, hogy a műanyagnál szükséges egy minimum nyomás megléte, viszont kevesebb áramra van szüksége.

Feszültség – áramerősség táblázat

6V – 1.6A
7V – 1.86A
8V – 2.0A
9V – 2.3A
10V – 2.5A
11V – 2.7A
12V – 3A

Ezek a szolenoidok nem felelnek meg semmilyen élelmiszerrel kapcsolatos egészségügyi előírásnak. Ugyanakkor, mivel rézből készült, gumi szeleppel, ezért használható bármilyen folyadékkal, amely nem tesz benne kárt, illetve nem változtatja meg a folyadék összetételét.

Technikai adatok

  • ½”-os névleges átmérő
  • Működési folyadéknyomás: 0Mpa – 1.0Mpa (140 PSI)
  • Működési hőmérséklet: -5oC – 80oC
  • Üzemi feszültség: 12V egyenfeszültség (akár már 6V-tól működtethető)
  • Élettartam: ≥ 50 millió ciklus
  • Tömeg: 1.7lbs ~ 0.77kg
  • Méret: 105mm magasság x 55mm szélesség x 65mm hosszúság

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.