Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A4354 Perma-Proto 40-Pin Raspberry Pi Breadboard PCB Kit

Ár:
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Adafruit
Raktár 1: 2 db
Raktár 1: Expressz szállítás vagy átvétel
Raktár 2: 0 db
Raktár 1: Expressz szállítás vagy átvétel
Cikkszám 55407
Menny.:db
GLS 24H szállítás
Személyes átvétel lehetősége
Tudod, hogy ez mit jelent?

Minősített viszonteladó

A Raspberry Pi Alapítvány által minősített viszonteladók (Approved Resellerek) biztosítják, hogy a termékek a gyártótól a legrövidebb úton a végfelhasználókhoz jussanak. Ez egyben garancia a termékek eredetére, minőségére, árára és a terméktámogatásra is.

Leírás

A4354 Perma-Proto 40-Pin Raspberry Pi Breadboard PCB Kit - forrasztásos prototípus fejlesztő panel 40 pólusú GPIO csatlakozóval rendelkező Raspberry Pi panelekhez.

Ez a PermaProto egy teljes méretű prototípus építő kártya GPIO 40-es csatlakozási lehetőséggel. Egyszerűen forraszd be a 2x20 pólusú csatlakozót a panelre, és megkapod az összes felcímkézett kivezetést és rengeteg helyet prototípus építéshez tápvonalakkal, rögzítőfuratokkal és egy gyönyörű selyemfényű felületet.

Ez a verzió a modern Raspberry Pi számítógépekhez készült 2x20-as csatlakozóval, mint például a Pi B+, A+, 2, 3, 4, 5, Zero, stb!

Az A4354 Perma-Proto az a NYÁK, amire mindig is vágytál, de sosem jöttél rá! A tervezők fogták és egy teljes méretű "breadboard" bekötési elrendezését átmásolták egy gyönyörű nyomtatott áramkörre (a huzalozás 60 soros a 63 sor helyett). A felső oldal fehér selyemfényű, és ugyanazokkal a jelölésekkel rendelkezik, amelyeket már ismersz, hogy az alkatrészek átvitele egyszerű legyen. Az alsó oldalon a klasszikus próbapanelnek megfelelő 5 lyukú pad kialakítással rendelkezik, 4 tápbusz vonallal az oldalakon, és nincs maszk, így szükség esetén könnyen átvághatóak a nyomvonalak. 1,2 mm átmérőjű furatokat használtak, így még a vastagabb kivezetésű alkatrészek is beforraszthatóak. Minden lyuk átmenő bevonattal van ellátva az erősség érdekében - ezek nem fognak leválni az utómunkálatok során. A kivitel aranyozott - nem fog oxidálódni, mint a csupasz réz panelek esetében! Rengeteg rögzítőfurat is van, így a nyomtatott áramkör a projekt dobozához rögzíthető.

Egy nyomtatott áramköri lap és egy pozicionált tüskesor csatlakozó. Egy kis forrasztást kell végezni, amivel a csatlakozó a NYÁK-on a helyére kerül. Ez gyorsan és könnyen elvégezhető. A Raspberry Pi csatlakoztatásához szükséges még egy 40 pólusú GPIO kábel is, ha még nincs ilyened.

Műszaki adatok

  • 20 x kétsoros, 4 tűs lyukak a GPIO kábel kitörésével
  • 2 x kettős sorban 4 lyuk
  • 38 x kettős sor 5 lyukkal
  • 4 tápvonal pozitív/negatív jelöléssel
  • 6.2" x 2.0" (160mm x 50.8mm), 0.063" vastag FR4
  • 1,2 mm / 0,047" méretű lyukgalvánozott furatok
Tovább a gyártó oldalára...

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés