Revolt Pi 3 Plus Mini PC

Elérhetőség:
 raktáron  6 db 
Szállítás
1-2 munkanap
Áfa:
27 % (benne van az árban)

49.900 Ft

db

Leírás

Revolt Pi 3 Plus Mini PC - minimál fogyasztású számítógép konfigurációnk Element14 Desktop házban, a 2018-as Raspberry Pi 3 model B Plus alaplappal és színben harmonizáló magyar kiosztású rádiós billentyűzet / egér kombóval. A Raspbian szoftvercsomag az olyan gyári kiegészítőkön kívül, mint a Chromium böngésző, LibreOffice irodai csomag, Scratc és Python programozási környezet, egyedileg telepített Kodi FullHD médialejátszóval és Deluge valamint Transmission torrent klienssekkel is rendelkezik.

A terméket részben összeszerelve szállítjuk, azaz a Raspberry alaplapot hűtőbordákkal ellátva és a Pi Desktop dobozba beszerelve kapod. Csatlakoztasd hozzá a billentyűzetet, monitort, tápegységet és már indíthatod is!

Az alábbi HW elemeket tartalmazza:

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.