Raspberry PI 3, Pi 2 és B+ hűtőborda KIT - 2 részes

Elérhetőség:
 raktáron  
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
raspberry,pi,3,2,és,b,hűtőborda,kit,részes

1.490 Ft

db

Leírás

A Raspberry Pi 3 model B 64bit CPU (2016-os), Raspberry Pi 2 model B 1GB RAM (2015-ös) és a Raspberry Pi model B+ (2014-es) verziókhoz egyaránt használható hűtőborda KIT - 2 részes eloxált hűtőborda készlet kétoldalt öntapadós, méretre vágott hővezető fóliával. 10°C körüli üzemi hőmérséklet csökkenést eredményez! Tapasztalataink szerint hűtőbordáink növelik a megbízhatóságot és az élettartamot. Az új, 2014-es B+ verzión kívül használható még a korábbi 'A' verzióhoz is.

A hűtőbordák méretüknél és elhelyezhetőségüknél fogva teljes kompatibilitást biztosítanak a GPIO-ra csatlakoztatható bővítő áramkörökkel, valamint az új 'B+' házakba szerelhető kamera modullal is!

Kis kézügyességgel házilag elvégezhető a felszerelés. A felületeket előzőleg zsírtalanítani kell. 2015 februártól a hűtőbordákat így szállítjuk, így ha nem lettek kézzel összetapogatva, akkor szerelésre készek.  A sztatikus elektromosságra ügyeljünk, mert a chip-ek tönkremenetelét okozhatja. Csipesz használata ajánlott! A felragasztás folyamata itt megtekinthető!

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.