Official Raspberry Pi 3 Case Red/Wht

Elérhetőség:
 raktáron  
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
official,raspberry,pi,3,case,red/wht

2.990 Ft

db

Leírás

Official Raspberry Pi 3 Case - A Raspberry Pi alapítvány által, elsősorban fejlesztőknek tervezett doboz. A fiatalos forma és színvilágon kívül biztosítja az összes csatlakozó könnyed elérhetőségét. Az oldallapok és a tető kipattintható kivitelűek, így egyszerűen, csavarozás nélkül hozzáférhető többek közt a GPIO vagy a kamera csatlakozó is. 100%-ban kompatibilis a Raspberry Pi 3 Model B és Raspberry Pi 3 model B+ (Plus) verziókkal, míg a a régebbi Raspberry Pi 1 model B+ és Raspberry Pi 2 Model B v1.2 esetében azzal a korlátozással használható, hogy a kis visszajelző LED-ek (piros: tápellátás, zöld: státusz) nem láthatóak, mert azok a panel másik oldalára kerültek a 3-as verziótól.

Előnyei:

  • divatos formatervezés
  • csavarozás nélkül szerelhető
  • törésbiztos ABS műanyagból készül
  • könnyen lepattintható oldallapok és fedél a belső csatlakozók eléréséhez

Hátrányok:

  • teljesen összeszerelt állapotban rosszul szellőzik, így az újabb, Raspberry Pi 3 model B+ (Plus) verzióhoz nem túl ideális
  • mechanikailag nem kompatibilis minden HDMI-VGA adapterrel

Olvastad már a verziók történetét?

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.