CODEBUG - Programozd és viseld a Kódbogár elektronikát

Elérhetőség:
 megszűnt  
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
codebug,programozd,és,viseld,a,kódbogár,elektronikát

Leírás

CodeBug - Kódbogár a programozható elektronika nem csak gyerekeknek! Még soha nem volt ilyen egyszerű és szórakoztató a programozás tanulása, mint most a kódbogár segítségével. Az online webes felületen összeállítható és szimulálható programodat pár kattintással letöltheted és egy USB kábelen keresztül másodpercek alatt a Kódbogárra küldheted.

Tégy hozzá egy CR2032-es elemet és viheted magaddal, sőt, a ruhádra varrhatod, hogy mások irigykedve lássák, Neked már van Kódbogarad. Viseld a legújabb trendek szerint is 'cool'-nak számító, ruházaton hordható, saját magad által programozott csecsebecsét! Verd ki a biztosítékokat! Mutasd meg, hogy a jövőt már Te programozod! A Te ékszered a Te saját programod lehet!

A CodeBug programozható PC vagy akár Raspberry Pi segítségével is. Közvetlenül csatlakoztatható a Pi GPIO portjára.

További információk: http://www.codebug.org.uk

10 CodeBug projekt 10 nap alatt

   

 

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.