Banana Pi I2C GPIO bővítő panel

Elérhetőség:
 kifogyott  
Szállítás
Érdeklődj a határidőről!
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
banana,pi,i2c,gpio,bővítő,panel
@

Leírás

A Banana Pi I2C GPIO bővítő panel hatékonyan oldja meg, hogy elegendő I/O csatlakozásunk legyen a Banana Pi-hoz. Ehhez a  PCF8574 chip-et használja, amely 8 kétirányú I/O bővítést biztosít számunkra. A modul az I2C buszon keresztül kapcsolódik a Banana Pi-hoz. Az 'ADDR' jumper segítségével 8db I2C cím közül választhatunk a modul számára. Azt is beállíthatjuk, hogy 5V-os vagy 3,3V-os jelszintet használunk. A beépített izoláció révén a modul hatékony védelmet biztosít az ellen, hogy nagyobb külső feszültség kárt tehessen a Banana Pi-ban. Több panel kaszkád is köthető!

Alkalmazási példák:

  • LED táblák és kijelzők vezérlése
  • Tasztatúrák bekötése
  • Nagyszámú mérési adat begyűjtése
  • Numarikus kijelzők meghajtása

Beüzemelés: A VDDIO átkötéssel állítsa be a kívánt logikai szintet, az ADDR jumperrel pedíg a címet! Helyezze a Banana Pi I2C GPIO panel alsó részén található 2x13 pólusú mama csatlakozót a Banana Pi 2x13 pólusú GPIO tüskesorára. Figyeljen a helyes irányra (a kis panel a Banana Pi fölé lóg, kitakarja annak egy részét) és a pozícióra (a tüskesor minden lába csatlakozzon, ne maradjon ki egy sem), majd tolja egymásra a két panelt a csatlakozóknál összenyomva! EXT0-EXT7 a bővített I/O portok találhatóak. Az EXT OUT csatlakozón keresztül lehet kaszkádolni vagy más hasonló panelt csatlakoztatni.

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.