Banana Pi hűtőborda KIT

Elérhetőség:
 kifogyott  
Szállítás
Érdeklődj a határidőről!
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
banana,pi,hűtőborda,kit
@

Leírás

Banana Pi hűtőborda KIT a Banana Pi 1GB RAM , Banana Pi BPi-M1+ , Banana Pi BPi-M2 Quad Core és a BPi-R1 Banana Pi Router -ek számára. Két darab hűtőbordából áll (egy a CPU és egy közösen a két RAM részére), valamint a hozzájuk tartozó kétoldalt öntapadós, méretre vágott, speciális hővezető fóliából. Használat kb. 5°C körüli üzemi hőmérséklet csökkenést eredményez. A felszerelést házilag kell megoldani. A hűtőbordák méretüknél és elhelyezhetőségüknél fogva teljes kompatibilitást biztosítanak a termékhez tartozó dobozokkal illetve bővítő panelekkel.

Kérjük, hogy vásárlás előtt vegye figyelembe az alábbiakat: Felragasztása csak biztos kezűeknek javasolt! A felületeket előzőleg zsírtalanítani szükséges és a sztatikus elektromosságra is figyelni kell, mert a chip-ek tönkremenetelét okozhatja. Csipesz használata ajánlott! Szükség esetén forduljon szakemberhez vagy kérje ki tanácsunkat! 

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.