Banana Pi GPIO bővítő panel

Elérhetőség:
 raktáron  4 db 
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
banana,pi,gpio,bővítő,panel

2.990 Ft

db

Leírás

Banana Pi GPIO bővítő panel biztosítja a Banana Pi I/O lábainak kivezetését egy forrasztás nélküli próbapanelre és átalakítja a GPIO 3,3-os kimeneti szintjeit 5V-osra, így lehetővé téve a 5V-os perifériák használatát. A konvertálásról a TXB0108 tipusú integrált áramkör gondoskodik. Az áramkör a szokványos 2x13 pólusú kábellel kapcsolódik a Banán PC GPIO lábaihoz, míg a próbapanelhez az integrált tüskék segítségével illeszthető. Nem minden próbapanellel kompatibilis!

Tipikus alkalmazási példák:

  • Logikai szintek konvertálása 5V-os perifériákhoz
  • Fejlesztési segédlet tervezőknek
  • Prototípus építése
  • Oktatási segédlet

Üzembe helyezés:
Szúrja a modult a megfelelő próbapalnelbe. Mivel nem minden próbapanellel kompatibilis, ezért ügyeljen arra, hogy ne legyen rövidzár a Vcc és GND tüskéknél! Csatlakoztassa a Banana Pi-hoz egy GPIO papa-papa kábel segítségével, ügyelve a csatlakozási pozíciókra. A PWR LED világít, ha ez rendben van. Kezdődhet a használat!

 

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.