Arduino Leonardo ETH with PoE - A000023

Elérhetőség:
 megszűnt  
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
arduino,leonardo,eth,with,poe,a000023

Leírás

Arduino Leonardo ETH - A000023 az A000022-es PoE áramkörrel kiegészített változata, egy ATmega32U4 mikrokontrollert és az új W5500 TCP/IP beágyazott Ethernet vezérlőt tartalmazó panel. 20 digitális be- ill. kimenetébél 7 használható PWM kimenetként 12 analóg bemenetként. Az órajelet egy 16 MHz-es kristály oszcillátor biztosítja. RJ45-ös csatlakozó (ethernet), micro USB-csatlakozó, táp aljzat, ICSP tüskesor aljzat és egy reset gomb található a panelen. Mindent tartalmaz, ami szükséges a mikrokontroller támogatásához. Egyszerűen csatlakoztasd a számítógéphez egy USB-kábellel vagy hálózati adapterre vagy akkumulátorra az induláshoz.
A Leonardo ETH eltér a korábbi ethernetes kártyáktól, mert az ATmega32u4 beépített USB kommunikációval rendelkezik, így nincs szüksége külső USB-soros átalakítóra. Ez lehetővé teszi, hogy a Leonardo ETH a csatlakoztatott számítógépen úgy jelenjen meg, mint egy egér illetve billentyűzet, egy virtuális (CDC) soros / COM portként. Plusz, az új W5500 TCP / IP beágyazott Ethernet vezérlőt tartalmazza a panel.
Természetesen a PoE (Power over Ethernet) modul megtalálható a panelen.
A Leonardo ETH ugyanazt a WIZNET Ethernet interfészt alkalmazza, mint az Ethernet Shield 2.
A panelen található EGY microSD kártyaolvasó, amelyet fel lehet használni fájlok tárolására és kiszolgálására a hálózaton, ez az SD Library-n keresztül érhető el.

További információk a termékről

Arduino IDE letöltése

 

 

 

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.