A3368 mini 5V-os hűtőventilátor / Pi-Fan

Elérhetőség:
 raktáron  
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)

1.790 Ft

db

Leírás

A3368 mini 5V-os hűtőventilátor / Pi-Fan

Mini 5V-os hűtő ventilátor Raspberry Pi-hez és egyéb számítógépekhez
Szeretné megfelelő hőmérsékleten tartani Raspberry Pi-jét? Ebben az esetben a legjobb helyen jár, fogja ezt a kis hűtőt és védje meg keményen dolgozó Pi-jét a túlmelegedéstől. Természetesen a ventilátor más, hűtést igénylő eszközökhöz is nyugodtan használható.
Csatlakoztassa a hűtőventilátort közvetlenül a Raspberry Pi 5V+GND GPIO csatlakozójához, hogy működtetni tudja. A ventilátort tegye a tokba, vagy a hatékonyabb hűtés érdekében, közvetlenül a processzorra.
A hűtőventilátor kompatibilis minden Raspberry Pi géppel, de csak a Pi 3 termel akkora hőt, hogy szükséges legyen annak hűtése, a nagyobb teljesítményt igénylő folyamatok során.
Figyelem! A Pi gépek automatikusan vezérlik a teljesítményük nagyságát, a túlmelegedés elkerülése végett. Tehát nem szükséges egyik géphez sem külön ventilátort vásárolni, csak azoknak érdemes beszerezni egyet, akik állandó, magas számítási teljesítmény mellett, hosszú ideig szeretnék használni Pi-jüket.

Technikai adatok:

  • üzemi feszültség: 5V
  • áramerősség: 0.2A
  • kefe nélküli egyenáramú ventilátor
  • ventilátor méret: 30mm x 30mm x 8mm
  • kábelhossz: 3.25” / 80mm
  • ventilátor tömeg: 6.2g / 0.22oz
  • csavarok és anyák a csomagban

 

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.