A3251 Si7021 Temperature & Humidity Sensor Breakout Board

Elérhetőség:
 raktáron  6 db 
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)

2.740 Ft

db

Leírás

A3251 Adafruit Si7021 hőmérséklet és páratartalom szenzor modul

Nyár van, patakokban folyik rólad a víz, majd megsülsz a melegtől és közben azon gondolkozol, hogy miért mondta reggel az időjárásjelentő, hogy az aznapi maximális páratartalom körülbelül 42%-os lesz, amikor az legalább 77-nek érződik. Vegyél egy Si7021 hőmérséklet és páratartalom szenzort és bizonyítsd be az időjárásjelentőnek, hogy téved.

A Silicon labs remek szenzora körülbelül ±3%-os pontossággal határozza meg a levegő relatív páratartalmát 0 és 80% között, és ±0.4%-os pontossággal határozza meg a hőmérsékletet -10 és +85 oC között. Az eszköz remek része lehet bármelyik környezeti projektednek. A szenzor I2C interfészt használ az adatátvitelhez, vagyis a legtöbb mikrokontrollerrel tudod majd használni.

A chip-et egy modulra erősítettük, amelyet elláttunk egy 3.3V-os szabályzóval és szint váltóval, tehát biztonságosan használhatod 3.3V-os, vagy 5V-os áramforrásról, illetve logikáról. Közvetlenül a chip-en még egy PTFE szűrő is helyet kapott, melynek köszönhetően a szenzor tiszta marad. A képen látható fehér dolog nem más, mint maga a szűrő. A megrendeléshez természetesen jár még egy tüskés csatlakozó fej is. A csatlakozó fej rögzítéséhez forrasztanod kell, de ne aggódj, gyerekjáték az egész.

A linken találsz oktató anyagot, hogy hogyan használhatod a szenzort Arduino-val, vagy CircuitPython-nal.

Technikai adatok

  • Méret: 17.8mm x 15.3mm x 3.0mm / 0.7” x 0.6” x 0.1”
  • Tömeg: 1.0g / 0.0oz

További információk a termékleírásban!

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.