A270 K-típusú hőelem üvegszövet szigeteléssel

Elérhetőség:
 raktáron  9 db 
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
a270,k-típusú,hőelem,üvegszövet,szigeteléssel

3.990 Ft

db

Leírás

A270 K-típusú hőelem üvegszövet szigeteléssel

100°C feletti hőmérsékletek mérésére a hőelem a legalkalmasabb. Olcsó, könnyen cserélhető és széles hőmérséklet tartományban alkalmazható eszköz. Működése a seebeck-effektuson alapul. Képes mérni a levegőnek vagy egy tetszőleges felületnek a hőmérsékletét. A legtöbb olcsó hőelemen van egy 200°C-ig hőálló vinil burkolat. Az üvegszövet szigetelés, mint egy hajfonat, körbeveszi a vezetéket, így felhasználhatóvá válik magasabb hőmérsékletű mérésekhez, mint például a fűtőberendezések, vagy a kemencék esetében. Van egy kis darab zsugorcső az elem végén, hogy megakadájozza az üvegszál kirojtosodását. Ha 250°C hőmérséklet felett használod, ezt egy pengével egyszerűen le kell vágni.

  • Alkalmazható maximum 500°C-ig
  • Színkódolt vezetékek
  • 1 méter hosszú
  • A legjobb eredmény érdekében használj hozzá egy hőelem erősítőt, mint például a MAX6675 vagy a MAX31855

Praktikus alkalmazási útmutatót itt találsz a hőelemek használatához, beleértve egy Arduino könyvtárat és példakódot is!

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.