A2378 Arduino Pro Mini 328 - 5V/16 MHz

Elérhetőség:
 raktáron  6 db 
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
a2378,arduino,pro,mini,328,5v/16,mhz

4.990 Ft

db

Leírás

A2378 Arduino Pro Mini 328 - 5V/16 MHz - a SparkFun minimál tervezésű Arduino modellje. Alapjaiban egy 5V-os Arduino ami egy 16 MHz-es bootloadert futtat egy kisméretű panelon. A panel nem tartalmaz gyárilag szerelt csatlakozókat, így tetszőlegesen oldhatók meg a csatalakozási vagy kábelezési feladatok – a felhasználó igényei szerint.
A Pro Mini célja nem az Arduino kiváltása, hanem a költségek csökkentése a haladó felhasználók számára. Az Arduino Uno egy utolérhetetlen kártya, de annak, aki kényelmesen dolgozik behatárolt feszültségekkel, nem zavarja az USB csatlakozó hiánya és szeretné testreszabni csatlakozóit, annak az Arduino Pro Mini kiváló költségcsökkentő választás. A Pro Mini programozásához szükség van egy FTDI friend adapterre, vagy egy FTDI kábelre és természetesen forrasztható csatlakozókra a breadboard-os felhasználáshoz.
A készülék használatba vétele előtt érdemes tanulmányozni a SparkFun tutorialokat további információkért! (How to get started with the Arduino Pro Mini!)
Amennyiben Arduino IDE kompatibilis kártyát szeretnél USB csatlakozóval, ajánljuk a Pro Trinket 3.3V-t!

Részletes adatok:

 

  • Méretek: 33mm x 18mm x 2mm / 1.3' x 0.7' x 0.1'
  • 5V stabilizátor
  • Max 150mA kimeneti áram
  • DC bemenet: 5V - 12V
  • 8 Analóg tüske
  • 14 Digitális I/O

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.