A2327 16-channel PWM /Servo HAT for Raspberry Pi

Elérhetőség:
 kifogyott  
Szállítás
Érdeklődj a határidőről!
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
a2327,16-channel,pwm,servo,hat,for,raspberry,pi
@

Leírás

Adafruit 2327 16-channel PWM /Servo HAT for Raspberry Pi - HAT kompatibilis 16 csatornás PWM szervo vezérlő Raspberry Pi részére.

A Raspberry Pi egy csodálatos kis számítógép, de nem túl jól használható DC szervo motorok vezérléséhez, mert azoknak nagyon egyedi és ismétlődő időzítési impulzusokra van szükségük pozíciójuk beállításához. Ahelyett, hogy a Pi Linux kernel küzdene meg ezekkel a jelekkel, pattintsuk fel ezt a praktikus HAT kompatibilis panelt a Pi-re! Ez lehetőséget teremt akár 16db DC szervo tökéletes időzítésére. Arra is képes, hogy az akár 1,6kHz-es 12bit pontosságú PWM jel tökéletes folyamatos forgást biztosítson a motoroknak.

Teljesen kompatibilis a Raspberry Pi Model A +, B +, és Pi 2 verziókkal, illetve használható a régebbi modellekhez is, ha azok 2x13 pólusú GPIO csatlakozóját meghosszabbítjuk. Az A2327 vezérelhet akár 16 szervót vagy elküldheti az I2C két vezetékén a PWM jelet. A panelen lévő PWM vezérlő áramkör mind a 16 csatornát meghajtja egyidejűleg, megkímélve a Raspberry Pi-t a jelfeldolgozástól. Mi több, egymásra pakolhatsz 62 ilyen panelt is, hogy akár 992 szervót vezérelj csupán 2 vezetéken!

A legjobb az egészben, hogy a meglévő Python könyvtár használja, így azonnal működőképes és máris készítheted vele a robotodat! :-) Az Adafruit PWM / Servo HAT tökéletes megoldás minden projektnél, amelyhez sok szervo, vagy PWM kimenet kell! Kérünk, hogy nézd meg az Adafruit tudástárban a részletes bemutatót és még sok más információt, beleértve a diagramokat, rajzokat, szerelési útmutatót és a többit! Link

A panelhez kapsz egy kétpólusú sorkapcsot, 4 darab 3x4 pólusú PCB tüske csatlakozót és a 2x20 pólusú GPIO aljzatot. Igényeid szerint kell őket beforrasztanod. Amennyiben másik HAT kompatibilis panelt is szeretnél rácsatlakoztatni, úgy használd helyettük az extra hosszú lábú A2223-as GPIO csatlakozót illetve az A816-os 90°-os tüskesor csomagot.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy ez a készlet nem működik Raspberry Pi, szervomotor és külső 5V-os tápellátás nélkül!

 

 

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.