A1899 HTU21D-F Temperature & Humidity Sensor Breakout Board

Elérhetőség:
 raktáron  7 db 
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)

6.490 Ft

db

Leírás

A1899 HTU21D-F Temperature & Humidity Sensor Breakout Board


Itt a nyár, majd megsülsz, folyik rólad a víz és azon gondolkozol, hogy reggel miért mondta azt a meteorológus, hogy a relatív páratartalom 52%, amikor legalább 70%-osnak érződik… Fogd a HTU21D-F-et és mutasd meg az időjósoknak, hogy tévednek.


Ez a hő és pára szenzor igen pontos és intelligens kis készülék. ±2%-os pontosággal megállapítja a páratartalmat 5% és 95% között. Persze ezen a tartományon kívül is tud mérni, de abban az esetben már némileg veszít pontosságából. Ugyanez elmondható a hőmérséklet mérésével kapcsolatban. ±1°C-os pontosággal határozza meg az aktuális hőfokot -30°C és +90°C között.


Tehát egy nagyszerű chipről van szó. A csomagban található szenzor a már védő réteggel rendelkező darab, így könnyebben tisztán tarthatod azt. 3.3V-os szabályzóval, illetve I2C típusú váltó áramkörrel rendelkezik, ezáltal biztonságosan használhatod bármilyen mikrokontrollerrel, ami 3.3V-5V-os feszültséggel üzemel. Minden rendelés egy teljesen összeszerelt és tesztelt PCB pakkból és egy kicsi csatlakozó fejből áll. A csatlakozó fejet magadnak kell a PCB-re forrasztani, de ez ne ijesszen meg, gyerekjáték az egész és mindössze néhány percet vesz igénybe.

Technikai adatok:

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.