A1597 Profeszionális szilikon hegyű ónszippantó

Elérhetőség:
 raktáron  2 db 
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
a1597,profeszionális,szilikon,hegyű,ónszippantó

9.800 Ft

db

Leírás

A1597 Profeszionális szilikon hegyű ónszippantó

Professzionális szilikonos szívóka (forrasztáshoz)

Előfordult már önnel valaha is, hogy elment egy étterembe és a ketchup, amit kapott, rá volt írva, hogy extra különleges és elgondolkozott, hogy mitől is lehet egy ketchup extra különleges? Na, ez a professzionális minőségű szívóka nem is kérdés, hogy extra különleges. Mikor a kezében tartja, az alumínium borítását fogva, akkor pontosan úgy gondolja majd, hogy na, ez különleges. A gördülékeny használat még különlegesebbé teszi, a cserélhető szilikon betétről már ne is beszéljünk.
Ez az eszköz a hagyományos 5 dolláros szívóka, továbbfejlesztett, japán változata, melynek használata gyerekjáték. A száján lévő gumi szilárdságú szilikon miatt nem kell tartania az olvadástól, valamint a hosszú henger alakú testnek köszönhetően sem a kosz, sem a dugulás nem jelent többé problémát.

Használatához nyomja be a tetején lévő kart és tartsa nyomva, így vákuum keletkezik a szívóka belsejében. Közben melegítse fel az eltávolítani kívánt forrasztást, egészen addig, míg folyékony halmazállapotúvá nem válik. Ekkor tartsa oda a szívóka száját és engedje el a gombot, hogy felszívja a már folyékony forrasztást. Ha szükséges takarítsa le a kezelt felületet.
(*a szívóka 17 másodpercnél látható*)

Technikai adatok:

-méret: 8.1 x 3.4 x 0.7 inch ~ 20.574 x 8.636 x 1.778 cm
-tömeg: 52g
-henger kapacitás: 9cc

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.