A14 MintyBoost Kit - v3.0

Elérhetőség:
 raktáron  1 db 
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
a14,mintyboost,kit,v3.0

8.190 Ft

db

Leírás

A14 MintyBoost Kit - v3.0 A világ első és egyetlen nyílt forráskódú hardveres töltője a MintyBoost®!

Új verzió! Működik az új iPhone 4-el, 5-el és a több más ezközzel! Nézd át a Minty Boost projekt oldalát megvásárlás, illetve összeszerelés előtt! Egyes telefonok különböző módosításokat igényelnek a készletben, hogy megfelelően tölthetőek legyenek! Néhány telefon, például az * iPhone 3gs nagyon érzékeny a töltésre USB-n keresztül, és nem működik minden környezetben vagy konfigurációban.

A Minty Boost segítségével készíthetsz saját iPod / iPhone / GPS / stb... akkumulátor csomagot és töltőt!
Ez a kit tartalmazza a számodra megfelelő MintyBoost készítéséhez szükséges elektronikus alkatrészeket: egy apró és egyszerű, de nagyon erős USB töltőt és az iPod (vagy más mp3 lejátszó), fényképezőgép ill. mobiltelefon töltéséhez szükséges egyéb mütyüröket.

A töltő áramköre és a 2 db AA elem kis helyen is elfér, mint például egy "Altoid" dobozkában, és órákon át üzemeltetheted róla az iPod-ot. Használhatsz hozzá újratölthető elemeket is.

Újdonságok a 3-as verzióban: 500mA @ 5V-ot biztosít, úgy lett tervezve és tesztelve, hogy az összes legújabb iMütyür működjön vele, beleértve a legújabb iPhone-okat és iPod-okat stb., Megnövelt hatásfok a nagyobb áramfelvételű eszközökhöz, még jobb működés LiPoly akkumulátor módban.

A kit ugyan nincs összeszerelve, de ez kezdők számára is sem jelenthet problémát megfelelő forrasztó eszközök birtokában.

Tudj meg többet a projektről a Minty Boost projekt weboldalon!

A tesztelt termékek a következők: iPod, iTouch és iPhone (beleértve a legfrissebb 4G-t is), PSP, DS .. Kérjük, hogy a termék megvásárlása előtt olvasd el a Minty Boost kompatibilitási weboldal teljes listáját, és ellenőrizd, hogy készüléked tesztelésre került-e. A iPhone 3gs az egyik legkényesebb eszköz, egy csomó bütykölésre lehet szükséged beüzemelés előtt.

Az elemek, a forrasztóón és a doboz nem tartozékok.

Használhatod lítium-ion vagy lítium polimer akkumulátorral és napelemes lítium-ion akkumulátor töltővel, hogy saját Solar Mintyboost-ot készíts!

Műszaki adatok:

 

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.