A1356 Flora Color Sensor with White LED - TCS34725

Elérhetőség:
 raktáron  8 db 
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
a1356,flora,color,sensor,with,white,led,tcs34725

3.390 Ft

db

Leírás

A1356 Flora Color Sensor with White LED - TCS34725

Flora szín szenzor fehér LED megvilágítással – TCS34725

Az elektronikai eszközeid ezentúl képesek lesznek látni a színek kavalkádjában ennek a szín szenzornak köszönhetően. Megtaláltad a legjobb ilyen szenzort a piacon, a TCS34725-öt, melynek RGB és tiszta fény érzékelési képessége van. Található benne egy beépített infravörös blokkoló szűrő, a fotódiódákhoz kapcsolva, melynek köszönhetően minimalizálja a beérkező fény infravörös spektrális összetevőit és ezáltál lehetővé teszi a pontosabb számítást. A szűrőnek hála sokkal valódibb színeket kapsz majd, mint amilyeneket más szenzorok produkálnak, mivel az emberi szem nem látja az infravörös fényt. Továbbá a szenzornak, hihetetlenül nagy, 3800000:1 a dinamikatartománya, állítható nyereség / idő komponenssel, szóval az eszköz remekül működik sötétített üvegen, vagy akár textílián keresztül is.

Annak érdekében, hogy biztosan a megfelelő színt kapd vissza, a chipen található egy semleges fényű, 4150*K hőmérsékletű LED, MOSFET driverrel felvértezve, hogy megvilágíthasd a tárgyat, amelynek kíváncsi vagy a színére. A LED könnyedén ki- és bekapcsolható, használattól függően, az energiatakarékosság érdekében.

Csatlakozz egy Flora eszközhöz, I2C-n keresztül, és a példa kóddal könnyedén bele is kezdhetsz a 4 csatornás olvasásba. Készülőben van egy részletes tutorial, addig is nézd meg az Arduino könyvtárat és, hogy hogyan telepítheted azt. Csavarozd fel a szenzort és kösd a 3V-os áramellátást a Flora 3V-os kimenetéhez, földet a rendes földhöz, SCL-t az I2C órához, az SDA-t pedig a Flora I2C adat pinjéhez. Az összes pin, sorban van és lehetőséged van egy másik eszközt is bekötni, például egy lux szenzort, vagy egy gyorsulásmérőt. Indítsd újra az IDE-t és válaszd ki a példa Flora skiccet és már vizsgálhatod is kedvenc gyümölcseidet az új eszközöddel.

A szenzor 22:21-nél látható a videóban.

Technikai adatok

  • Tömeg: 0.39g
  • Méret: 15.25mm / 0.6” x 15.25mm / 0.6” x 2.16mm / 0.08”
  • A chip 7 bites I2C címeket használ, 0x29

További információk a termékleírásban!

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.