A1312 NeoPixel RGB Smart LED próbapanelhez - 4db

Elérhetőség:
 raktáron  4 db 
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
a1312,neopixel,rgb,smart,led,próbapanelhez,4db

2.850 Ft

db

Leírás

Adafruit 1312 NeoPixel RGB Smart LED próbapanelhez - 4db-ot tartalmazó csomagolás.

Ez az eszköz a lehető legegyszerűbb módja, hogy kis, fényes RGB pixeleket adj a következő projektedhez. Fogtuk a Flora féle NeoPixeles technológiát és breadboard baráttá tettük, két oldali, összesen 3-szor 0.1”-os csatlakozási / forrasztási lehetőséggel. Ezek az ultra fényes LED-ek konstan áram vezérléssel rendelkeznek, amely beléjük van építve. A pixelek láncbaköthetőek, vagyis mindössze 1 darab tüskére, vagy vezetékre lesz szükséged, és annyi LED-et irányíthatsz, amennyit csak akarsz.

A pixeleknek teljes, 24 bites színmegjelnítési képességük van, PWM-mel ellátva, amelyről a vezérlő chip gondoskodik. Mivel a LED-ek rendkívül fényesek, ezért sokkal kevesebb áramra lesz szükséged a kívánt hatás eléréséhez. A vezérlés konstans áramú, szóval nem probléma, ha esetleg a tápod árama változik, vagy egy kicsit ingadozik.

Minden pixel körülbelül 60mA-t fogyaszt (mind 3 RGB LED maximális fényerejű fehér üzemmódban). Egy Arduino legfeljebb 500 pixelt képes irányítani 30 FPS-en (ennél több pixelhez nincs elegendő memóriája, RAM-ja). Szalagkábel használatával 6”-os (kb. 15 és fél cm-es) távolságra is elhelyezheted őket egymástól, de ennél nagyobb távolság esetén már csökkeni fog az áram erőssége, illetve adat hiba léphet fel)

Minden megrendeléshez jár 4 darab teljesen különállóan irányítható pixel. A képeken látható pixelekre csatlakozó fejek lettek forrasztva, de azok nem részei a csomagnak. Csatlakozó fejet külön kell beszerezned, de ne aggódj, találsz nálunk azt is.

A linken találsz remek oktató anyagot, könyvtárat és példa kódokat és még sok hasznos dolgot, amelyek segítségével belevághatsz a munkába.

Az eszköz 21:04-nél látható a videóban.

Technikai adatok

  • Méret: 0.4” x 0.5” x 0.1” / 10.2mm x 12.7mm x 2.5mm
  • 5” (12.5mm) átmérőjű kerek PCB, 0.1” (2.5mm) teljes vastagság
  • 800kHz-es sebesség protokoll
  • Láncolható kialakítás
  • 5V – 9V-os egyenfeszültség (működtethető 3.5V-ról, de akkor halványak lesznek a színek)
  • Konstans áramerősség 18.5mA / LED (kb. 55mA maximálisan pixelenként)

További információk a termékleírásban!

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.