A1246 Flora Lux Sensor - TSL2561 Light Sensor - v1.0

Elérhetőség:
 raktáron  4 db 
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
a1246,flora,lux,sensor,tsl2561,light,v1.0

3.300 Ft

db

Leírás

A1246 Flora Lux Sensor - TSL2561 Light Sensor - v1.0

Vértezd fel fényérzékeléssel hordozható Flora projektedet ezzel a nagy precizitású lux szenzorral. A TSL2561 fényérzékelő szenzor valójában egy fejlett, digitális fényszenzor. Ideális a használata bármilyen fényről is legyen szó. Az olcsó CdS cellákhoz képest, ez az eszköz sokkal precízebb, lehetővé teszi a pontos lux mérést és átkonfigurálható más nyereség/idő skálára, hogy detektálhass bármilyen fényt 0.1 luxtól, több, mint 40 ezer luxig, levegőben. Mégis a legjobb dolog ebben a kis szenzorban, hogy egyszerre találhatóak benne infravörös és full spektrumú diódák. Ez lényegében annyit jelent, hogy képes külön mérni az infravörös és az emberi szem számára látható fényt. A legtöbb ilyen szenzor egyszerre csak az egyikre képes, ezáltál nem adják vissza pontosan azt, amit mi emberek igazából látunk (mivel szemünk nem képes érzékelni az infravörös fényt, amit a legtöbb fotódióda detektál).

A szenzornak digitális I2C interfésze van. A Flora-hoz való csatolása igen egyszerű, állítsd sorba úgy a szenzort, hogy szomszédos legyen az SDA/SCL pinekkel és rögzíthető legyen a 3V-os, SDA, SCL és GND pinek szerint. Tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így nem lesz egyetlen keresztkötésed sem. Egyszerre csak 1 darab lux szenzort köthetsz a Florádhoz, de köthetsz más I2C szenzorokat, vagy kimeneteket, a túloldalon található SCL/SDA pinek segítségével. Az áramkör üzemi fogyasztása rendkívül alacsony, körülbelül 0.5mA, amikor aktívan érzékel, és kevesebb, mint 15uA, amikor energiatakarékos módban van.

Nézd meg a Flora lux szenzor tutorialt, valamint a hagyományos TSL2561 tutorialt. Továbbá használhatod az egyedi Arduino könyvtárat, így a benne található példa kód „konyhakészen” működik majd a Florával.

Flora lux szenzor – TSL2561 fényérzékelő szenzor (16:50)-nél

Technikai adatok

  • 55” / 14mm átmérő, 0.07” / 1.8mm vastagság
  • Emberi szemet megközelítő válaszidő
  • Precízen mér a legkülönbözőbb megvilágításokban és fényviszonyokban is
  • Megfelelően üzemel -30*C és +80*C között
  • Dinamikus tartomány: 0.1lux – 40000lux
  • Feszültség tartomány: 2.7V – 3.6V
  • I2C 7 bites címeket használ, 0x39, 0x29, 0x49, jumperrel választható

További információk a termékleírásban!

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.