A1150 Perisztaltikus folyadék pumpa szilikon csővel

Elérhetőség:
 raktáron  
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
a1150,perisztaltikus,folyadék,pumpa,szilikon,csővel

10.480 Ft

db

Leírás

A1150 Perisztaltikus folyadék pumpa szilikon csővel. Ennek a helyes kis pumpának a működési elve eltér a hagyományos pumpákétól. Ez egy perisztaltikus típus, aminek köszönhetően a szivattyú soha nem érinti a folyadékot, így kíváló választás lehet bármilyen étel vagy ital steril alapú szivattyúzáshoz.

A szivattyú alapvetően egy egyenáramú motor, ezért nagy nyomatéka van. A szivattyú belsejében egy 'lóhere' mintázatú gördülő elem található. Amint a motor megfordul, a lóhere megtöri a csövet, hogy megpróbálja a folyadékot továbbnyomni.

PWM vezérlés segítségével a motor felgyorsíthatja vagy lelassíthatja az áramlási sebességet, sőt, a bekötés megváltoztatásával a motor forgásiránya és így az áramlás iránya is megváltoztatható. Működtethető egy nagy teljesítményű tranzisztorral (alapállapot be / ki) vagy egy motor meghajtó áramkörrel, mint például az L293D. 

Vedd figyelembe, hogy a szivattyú kis szilikon csövekkel van ellátva, amik két 1/2 méteres darabbal meg lettek toldva. A szilikoncső nem steril, szennyeződhetett a szállítás során, ezért használat előtt sterilizálni kell, ha ez szükséges! A mellékelt csövek nem felelnek meg az élelmiszeripari szabványoknak, csak tesztelési célt szolgálnak. Élelmiszerek szivattyúzásához vásárolj hozzá minősített szilikon csövet!

A Wikipedia egy nagyszerű cikket tartalmaz a perisztaltikus szivattyúkról, érdemes elolvasnod: https://en.wikipedia.org/wiki/Peristaltic_pump

MŰSZAKI ADATOK

  • Szilikon csövek kb. 4 mm-es külső, ill. 2 mm-es belső átmérővel rendelkeznek, de ezt érdemes ellenőrizni, mert szállításonként változhat a pontos méret.
  • Működési hőmérséklet: 0 ℃ - 40 ℃
  • Motor üzemi feszültsége: 12VDC
  • Motor áramfelvétele: 200-300mA
  • Áramlási sebesség: 100 ml / perc
  • Súly: 200 gramm
  • Méretek: 27 mm átmérőjű motor, 72 mm teljes hossz
  • Szerelési furatok: 2,7 mm átmérőjű, 50 mm-es középpont-középpont távolság

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.