A1093 Pulse Sensor Amped - Pulzus érzékelő

Elérhetőség:
 raktáron  2 db 
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
a1093,pulse,sensor,amped,pulzus,érzékelő

12.980 Ft

db

Leírás

A1093 Pulse Sensor Amped - Pulzusmérő szenzor

Ez egy továbbfejlesztett pulzusmérő változat. Csatlakoztatod és már rögtön működik is vele a szívritmus érzékelőd. Használhatod Arduinóval, vagy bármilyen Arduino kompatibilis eszközzel. Legyél akár diák, orvos, sportoló, vagy játék és mobil fejlesztő, ezt a szenzort biztosan fel tudod használni, bármilyen projekten is dolgozol éppen.

A szenzor egy erősítő és egy zajcsökkentő áramkörrel köthető a hardverhez. Észrevehetően gyorsabban és könnyebben kaphatunk megbízható mérési értékeket, mint elődeivel. Egyaránt működik 3V-os, illetve 5V-os Arduinóval.

A pulzusmérő fejlesztői továbbfejlesztették az eszköz adatvizualizációs szoftverét és Arduino kódját, mely a hardver szerves részét képezi.

A csomag tartalma:

  • 24 inches színes kábel, standard apa csatlakozó fejjel. Csatlakoztasd közvetlenül egy Arduinóhoz, vagy egy Breadboardhoz. Nem szükséges forrasztani.
  • Fülcsipesz, tökéletesen a szenzorhoz méretezve. A csipeszt az eszköz hátára tudod ragasztani, hogy a fülcimpádról is mérhesd a pulzusodat.
  • Alkatrészek, hogy az ujjadon keresztül is mérhesd szíved működését.
  • 4 darab átlátszó matrica, hogy megóvd a szenzort, a nedves és olajos bőrfelületektől.
  • A pulzusmérőn 3 darab lyuk is található a könnyed rögzítéshez.
  • Vizualizációs szoftver, hogy azonnal láthasd a mérési adatokat, továbbá az esetleges hibaelhárítás miatt.

Technikai adatok:

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.