A1063 Electret Microphone Amplifier

Elérhetőség:
 raktáron  
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Címkék:
a1063,electret,microphone,amplifier

2.890 Ft

db

Leírás

A1063 - Electret Microphone Amplifier

Kell egy 'fül' a projektedhez? Add hozzá ezt a jól megtervezett elektret mikrofonos erősítőt! Ez a teljesen felszerelt és ellenőrzött lapkához kapcsolódik egy elektret mikrofon (20Hz-20KHz). Az integrált erősítő Maxim MAX4466 típus, ami kifejezetten erre a kényes feladatra lett tervezve. Ez az erősítő kiváló zajelnyomással rendelkezik, így biztosítva a nagyon jó hangzást, és közel sem olyan zajos, vagy karcos, mint hasonló társai.

Ez a panel jól alkalmazható olyan projektekhez, mint a hangváltók, hangfelvétel ill. mintavétel készítés, audio-reaktív projekteket használó FFT stb... A hátoldalon található kis trimmerrel szabályozható az erősítés 25x - 125x tartományban, így remekül illeszthető a különböző feladatokhoz.

Használata nagyon egyszerű: csatlakoztasd a GND-t a földhöz, VCC-t a pozitív táphoz (2.4-5Vdc). A legjobb teljesítmény érdekében használd a 'legcsendesebb' tápellátást (3,3V). A kimenet az OUT jelzésű pin. A kimeneten szükséged lehet egy 100uF-os csatoló kondenzátorra, attól függően, hogy milyen erősítőhöz kapcsolódsz! A kimenet nem arra lett tervezve, hogy közvetlenül meghajtson egy hangszórót.

Ha szeretnél csatlakozni egy mikrokontroller ADC lábára, akkor nem kell erősítő, vagy leválasztó kondenzátor - csatlakoztasd az OUT pint közvetlenül a mikrokontroller ADC pinhez.

További részletek itt!

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.