A1054 Laser Diode - 5mW 650nm Red

Elérhetőség:
 raktáron  
Szállítás
raktárról
Áfa:
27 % (benne van az árban)

2.490 Ft

db

Leírás

A1054 Laser Diode - 5mW 650nm Red

Ha szeretnéd távoltartani a betolakodókat az otthonodtól és gondolkoztál már azon,hogy mit is tehetnél ennek érdekében, a legjobb helyen jársz. Ez a lézer dióda lehet a megoldás számodra. A képen látható (zárt) lézer dióda III a osztályú, 5mW teljesítményű, 650nm hullámhosszú, vörös fényű eszköz. Működtethető 2.8V, illetve 5.2V-ról. Tökéletes választás beágyazott/zárt elektronikai projektekhez. Használható lézerháló/lézerhárfákhoz, biztonsági rendszerekhez, illetve célzó- és helymeghatározó feladatokra. A használatához áramforráshoz kell kötni a vörös, illetve a fekete vezeték segítségével.

Megjegyzés: az A1054 nem egy lézer pointer, hanem egy dióda, integrált vezérléssel. Működéséhez 3-5V egyenfeszültség szükséges. Az optikai kimeneti teljesítménye 5mW, továbbá borításán biztonsági címke található.
További információkért a lézerekkel kapcsolatos biztonsági előírásokról, illetve értékelésekről a Wikipédián tájékozódhatsz.

 

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.