Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Raspberry Pi 5 case Black

Ár:
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Raspberry Pi
Raktár 1: 18 db
Raktár 1: Expressz szállítás vagy átvétel
Raktár 2: Raktáron
Raktár 1: Expressz szállítás vagy átvétel
Cikkszám 55371
Menny.:db
GLS 24H szállítás
Személyes átvétel lehetősége
Tudod, hogy ez mit jelent?

Minősített viszonteladó

A Raspberry Pi Alapítvány által minősített viszonteladók (Approved Resellerek) biztosítják, hogy a termékek a gyártótól a legrövidebb úton a végfelhasználókhoz jussanak. Ez egyben garancia a termékek eredetére, minőségére, árára és a terméktámogatásra is.

Leírás

Official Raspberry Pi 5 case Black - A Raspberry Pi 5-ös sorozat hivatalos gyári doboza, fekete színben. Elődjének, a Pi 4-hez készült háznak a stílusában épült, de számos új felhasználói funkciót, köztük hőmérséklet menedzselést is biztosít.

A Raspberry Pi 5 case tartalmaz egy beépített 2,79 CFM-es (1 CFM=1,699 m³/h) ventilátort, aminek a vezérlése a Raspberry Pi 5 panelen található 4-Pin JST csatlakozón keresztül valósul meg. Az alacsony zajszint és a hosszabb élettartam érdekében FDB (Fluid Dynamic Bearing), azaz folyadékcsapágyas változatot kapunk, és ezzel egy hőmérséklet-szabályozott hűtést tudunk biztosítani az alaplap számára. A doboztető alatt 360 fokban található nyíláson beszívott levegő a CPU-hoz csatlakoztatott hűtőbordán keresztüljutva a csatlakozónyílásokon és az alsó részen lévő szellőzőréseken át távozik.

A tokot a tervezők meghosszabbították és javítottak a reteszelési tulajdonságokon, hogy a Raspberry Pi 5 alaplapot az SD-kártya eltávolítása nélkül lehessen behelyezni. A Raspberry Pi 5 case tetejének eltávolításával mostantól több tok egymásra helyezhetővé válik, valamint a ventilátor tetejére HAT szabványú bővítő panelek szerelhetők a távtartók és a GPIO tüskék meghosszabbításával.

Az alábbi diagram szemlélteti, hogy miként változik a Raspberry Pi 5 processzorának hőmérséklete stresszteszt alatt hűtés nélkül, illetve különböző gyári hűtési megoldásokkal. Az Official Raspberry Pi 5 case-re a kék színű görbék vonatkoznak. Jól látható, hogy az új ház stabilan a biztonságos üzemi hőmérséklet tartományban tartja a processzort, így megvéd az úgynevezett throttling, azaz órajel visszaszabályozási jelenségtől, ami lassulás, illetve lefagyás szerű jelenséget okozhatna használat közben.

A processzor hőmérséklete °C-ban az idő függvényében stresszteszt közben

forrás: https://www.raspberrypi.com/news/heating-and-cooling-raspberry-pi-5

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés