Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Official Raspberry Pi 4 case fan

Ár:
2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Raspberry Pi
Raktár 1: 0 db
Raktáron = azonnal szállítható!
Raktár 2: 0 db
Raktáron = azonnal szállítható!
Cikkszám 54878
Menny.:db
GLS 24H szállítás
Személyes átvétel lehetősége
Tudod, hogy ez mit jelent?

Minősített viszonteladó

A Raspberry Pi Alapítvány által minősített viszonteladók (Approved Resellerek) biztosítják, hogy a termékek a gyártótól a legrövidebb úton a végfelhasználókhoz jussanak. Ez egyben garancia a termékek eredetére, minőségére, árára és a terméktámogatásra is.

Leírás

Raspberry Pi 4 case fan - gyári hűtőventilátor és hűtőborda szett a Raspberry Pi 4 Official házakhoz - a Raspberry Pi hivatalos megoldása azoknak, akik a gyári házat használják Raspberry Pi 4-es sorozatú alaplapjukhoz. Két részből áll, egy hűtőbordából és egy official házba pattintható ventilátor egységből. A hűtőbordát a processzorra kell ragasztani a rajta található speciális hővezető matricával. A ventilátor a ház fedelébe pattintható műanyag szerelvényre van rögzítve. Három kivezetését a fotókon látható, illetve a dobozon is megtalálható rajz szerint kell bekötni a GPIO tüskékre.

A termék kizárólag Pi4-es official házakkal kompatibilis! A beüzemeléséhez az alábbi lépéseket kell megtenned, melyben a Youtube videók fülre kattintva is találsz segítséget:

  1. Távolítsd el az sd kártyát az alaplapból, ha van benne, majd helyezd az alaplapot a gyári doboz (Pi 4 Official Case) alsó részébe.
  2. Pattintsd be a ventilátor tartószerkezetét a doboz felső részébe.
  3. Távolítsd el a mellékelt hűtőbordáról a ragasztót védő fóliát, majd helyezd fel a CPU-ra a bordát, nyomd rá finoman.
  4. Kösd a GPIO csatlakozókra a ventilátor vezetékeit a dobozon található rajznak megfelelően. Hibás bekötés tönkreteheti a terméket, vagy a Raspberry Pi-t!
  5. Helyezd fel a doboz tetejét.

A ventilátor használatba vétele, miután a szerelés megtörtént:

  1. Nyisd meg az LXTerminal ablakot és add ki a sudo apt update, majd ha végzett, akkor a sudo apt full-upgrade parancsokat. Ezt követően indítsd újra az operációs rendszert. Ezzel megtörtént a frissítés. 
  2. Menj a Beállítások / Raspberry Pi configuration menüpontba és performance fül alatt engedélyezd a ventilátor (Fan) működését. Alapértelmezetten a GPIO 14-es láb van használatban és 80°C CPU hőmérséklet elérésekor indul a ventilátor. Ezek a paraméterek szükség szerint átállíthatóak.

A termék az alábbiakat tartalmazza:

  • 18x18x10mm eloxált alumínium hűtőborda kétrészes hővezető fóliával.
  • Official Pi4-es házba bepattintható, plexire szerelt 5v-os 3 vezetékes ventilátor. 

A ventilátor beszerelése és helyes bekötése

Dokumentáció

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés