Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Arduino Leonardo ETH with PoE - A000023

Ár:
20.760 Ft (16.346 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Arduino
Raktáron: Megszűnt
Raktáron = azonnal szállítható!
+3 munkanap: Megszűnt
Raktáron = azonnal szállítható!
Cikkszám 38740
Rendelések gyors feldolgozása
GLS és MPL szállítás
A hely, ahol a tanulás buli!

MálnaSuli

A MálnaSuli a mi virtuális iskolánk, ahol szakmai titkokat osztunk meg veled. Termékeinkhez kapcsolódó oktatási anyagokon és alkalmazási példákon keresztül játszva juthatsz SW és HW ismeretekhez. Sőt, a nálunk vásárolt eszközök felhasználásához igénybe vehető mérnökeink és tanáraink segítsége is.

Leírás

Arduino Leonardo ETH - A000023 az A000022-es PoE áramkörrel kiegészített változata, egy ATmega32U4 mikrokontrollert és az új W5500 TCP/IP beágyazott Ethernet vezérlőt tartalmazó panel. 20 digitális be- ill. kimenetébél 7 használható PWM kimenetként 12 analóg bemenetként. Az órajelet egy 16 MHz-es kristály oszcillátor biztosítja. RJ45-ös csatlakozó (ethernet), micro USB-csatlakozó, táp aljzat, ICSP tüskesor aljzat és egy reset gomb található a panelen. Mindent tartalmaz, ami szükséges a mikrokontroller támogatásához. Egyszerűen csatlakoztasd a számítógéphez egy USB-kábellel vagy hálózati adapterre vagy akkumulátorra az induláshoz.
A Leonardo ETH eltér a korábbi ethernetes kártyáktól, mert az ATmega32u4 beépített USB kommunikációval rendelkezik, így nincs szüksége külső USB-soros átalakítóra. Ez lehetővé teszi, hogy a Leonardo ETH a csatlakoztatott számítógépen úgy jelenjen meg, mint egy egér illetve billentyűzet, egy virtuális (CDC) soros / COM portként. Plusz, az új W5500 TCP / IP beágyazott Ethernet vezérlőt tartalmazza a panel.
Természetesen a PoE (Power over Ethernet) modul megtalálható a panelen.
A Leonardo ETH ugyanazt a WIZNET Ethernet interfészt alkalmazza, mint az Ethernet Shield 2.
A panelen található EGY microSD kártyaolvasó, amelyet fel lehet használni fájlok tárolására és kiszolgálására a hálózaton, ez az SD Library-n keresztül érhető el.

További információk a termékről

Arduino IDE letöltése

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés