Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Arduino Alvik - AKX00066

Ár:
69.900 Ft (55.039 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Arduino
Raktár 1: 1 db
Raktár 1: Expressz szállítás vagy átvétel
Raktár 2: 0 db
Raktár 1: Expressz szállítás vagy átvétel
Cikkszám 55443
Menny.:db
GLS 24H szállítás
Személyes átvétel lehetősége
Tudod, hogy ez mit jelent?

Minősített viszonteladó

A Raspberry Pi Alapítvány által minősített viszonteladók (Approved Resellerek) biztosítják, hogy a termékek a gyártótól a legrövidebb úton a végfelhasználókhoz jussanak. Ez egyben garancia a termékek eredetére, minőségére, árára és a terméktámogatásra is.

Leírás

Arduino Alvik - AKX00066 leegyszerűsíti a kódolást és az összetett robotprojekteket, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy minden szinten elmerüljenek a programozás és a robotika izgalmas világában. Emellett egy olyan interdiszciplináris eszköz, amely a CSTA és az NGSS-hez igazodó ingyenes kurzusokkal hidat képez az oktatás és a robotika jövője között. Ez az innovatív és sokoldalú robot minden eddiginél elérhetőbbé és szórakoztatóbbá teszi a tanulást és az alkotást.

Az Arduino Alvik legfontosabb előnyei:

    A programozás pillanatok alatt elkezdhető: A sokoldalú Nano ESP32-vel működő Alvik egyszerűsíti a robotika tanulási folyamatát a MicroPython és Arduino nyelvet is tartalmazó átfogó programozási csomagjával. Az Alvik úgy lett megtervezte, hogy minden képzettségi szint felhasználóinak megfeleljen, és hamarosan már a blokkalapú kódolásba is bevezet, ami tovább növeli a fiatalabb diákok számára a használhatóságot, és izgalmas belépési lehetőséget biztosít a robottervezésbe.

 Több integrált érzékelő használatával szabadítsd fel az Alvik robotban rejlő potenciált: Az Alvik repülési idő-, RGB szín- és vonalkövető szenzorai, valamint a 6 tengelyes giroszkóp és gyorsulásmérő lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy innovatív, valós projektek széles skáláját valósítsák meg. Az akadályt elkerülő robottól az intelligens raktárautomatizálási robotautóig a lehetőségek tárháza végtelen!

    Tervezz saját szórakoztatásodra az Alvik képességeinek bővítésével: Az Alvik LEGO® Technic™ csatlakozókkal van felszerelve, így a felhasználók személyre szabhatják a robotot és bővíthetik képességeit. Ezenkívül M3-as csavaros csatlakozókkal rendelkezik az egyedi 3D vagy lézervágó kialakításhoz.
    Fokozd az Alvik rugalmasságát a dinamikus mozgáshoz: A Servo, I2C Grove és I2C Qwiic csatlakozók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kibővítsék az Alvik lehetőségeit, és teljesen új szintre emeljék a robotikai projekteket. Adj hozzá motorokat a mozgás és a robotkarok vezérléséhez, vagy integrálj extra érzékelőket az adatgyűjtéshez és elemzéshez - a választás az Tiéd.

Egyéb jellemzők:

Kicsi, mégis hatalmas kialakítása lehetővé teszi a tanulók számára, hogy a legelső kódsoroktól kezdve a legbonyolultabb technológiai fejlesztésekig megvalósítsák a fantáziadús ötleteket. Az Alvik zsebméretű felépítésének köszönhetően ideális társ a különböző tanulási környezetekben, legyen szó osztályteremről, makerspace-ről, otthonról vagy akár a garázsodban.

Az Alvik újratölthető és könnyen cserélhető akkumulátora biztosítja a folyamatos tanulás és a megszakítás nélküli alkotás élményét. A cserélhető akkumulátorok a robot teljes élettartamát is meghosszabbíthatják, így az eredeti akkumulátorok idővel történő leépülése esetén nem kell az egész egységet kicserélni, így jelentős költség takarítható meg.

Az Alvik API áttekintése
CSTA és NGSS-hez igazított tanterv

Az Alvik a MicroPython nyelvvel projektalapú tanulási leckéket és tevékenységeket tartalmaz, amelyek arra ösztönzik a diákokat és az innovátorokat, hogy gyakorlati együttműködésen keresztül fedezzék fel a technológiát, felkészítve őket a valós kihívásokra. 

A tananyag magában foglalja a kezdeti lépéseket, a hardver és szoftver ismertetését, valamint a valós életben használható tevékenységekhez kapcsolódó feladatokat. Ezek a tevékenységek a tanulók kritikai gondolkodását, problémamegoldó és csapatmunkára való képességét hivatottak fejleszteni.

Fedezze fel a robotikát és a MicroPython-t
Segítségre van szüksége?

Az Arduino Fórumon az Arduino nyelvvel kapcsolatos kérdésekkel, vagy azzal kapcsolatban, hogyan készíts saját projekteket az Arduino segítségével. Az Arduino Cloud for Schools-ról is többet megtudhatsz itt.
Ha segítségre van szükséged a termékkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a hivatalos Arduino felhasználói támogatással, ahogyan azt a Kapcsolat oldalunkon kifejtjük.

Műszaki specifikációk:

Alvik main controller Arduino Nano ESP32:
  • 8 MB of RAM
  • u-blox® NORA-W106 (ESP32-S3)
  • Processor up to 240 MHz
  • ROM 384 kB + SRAM 512 kB 
  • 16 MB External FLASH
Alvik on-board Core STM32 Arm® Cortex®-M4 32 Bit
Power supply Nano ESP-32 USB-C® rechargeable and replaceable 18650 Li-Ion battery (included)
Programming language MicroPython, Arduino & *block-based programming
Connectivity Wi-Fi®, Bluetooth® LE
Inputs Time of Flight Distance Sensor - up to 350 cm
RGB Color Sensor
6-axis Gyroscope-Accelerometer
Line follower Array (x3)
Touchable Buttons (x7)
Outputs 2x RGB LEDs
6V Motors - No- load speed 96 rpm, No- load current 70 mA
Extensions LEGO® Technic™ connectors (x4)
M3 screw connectors (x8)
Servo motor
I2C Grove
I2C Qwiic

További információk itt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés