Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A5906 Adafruit Proto Doubler PiCowbell for Pico and PicoW

Ár:
4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Adafruit
Raktár 1: 10 db
Raktár 1: Expressz szállítás vagy átvétel
Raktár 2: 0 db
Raktár 1: Expressz szállítás vagy átvétel
Cikkszám 55446
Menny.:db
GLS 24H szállítás
Személyes átvétel lehetősége
Tudod, hogy ez mit jelent?

Minősített viszonteladó

A Raspberry Pi Alapítvány által minősített viszonteladók (Approved Resellerek) biztosítják, hogy a termékek a gyártótól a legrövidebb úton a végfelhasználókhoz jussanak. Ez egyben garancia a termékek eredetére, minőségére, árára és a terméktámogatásra is.

Leírás

A5906 Adafruit Proto Doubler PiCowbell for Pico and PicoW

Leírás

Az Adafruit Proto Doubler PiCowBell-t úgy kell kezelni, mint egy mini forrasztás nélküli proto lapot, hogy egyszerűsítse a programozást és az érzékelők csatlakoztathatóságát a Raspberry Pi Pico táblához. Reset gomb? Igen! STEMMA QT / Qwiic csatlakozó a gyors I2C-hez? Valóban. Akkumulátor újratöltéssel és be-/kikapcsolóval? Igen. Plug-and-play, tehát nincs szükség forrasztásra Pico H vagy Pico WH esetén? Tessék!

A Doubler olyan, mintha egy "Clone Tool"-t használnánk a Proto Under Plate PiCowbell-en - két egymás melletti nyílást kapunk, ami azt jelenti, hogy könnyen hozzáadhat tartozékokat a Pico vagy Pico W-hez anélkül, hogy bármilyen egymásra rakható fejlécet forrasztana.

LiPoly Battery Charging Support

A Doubler Lipoly/LiIon támogató áramkört is biztosít, így a Pico projektet útközben is magával viheti. Használjon bármilyen 3,7V/4,2V-os egycellás lítium akkumulátort JST 2-PH csatlakozóval a megfelelő polaritással. Az akkumulátor automatikusan feltöltődik, ha a Pico USB-hez van csatlakoztatva, és zökkenőmentesen átvált az akkumulátorra, amikor az USB-áramellátást eltávolítják.

Alapértelmezés szerint a töltési sebesség 500mA az 500mAh+ méretű akkumulátorok használatához. A töltési sebességet 250mAh és 500mAh közötti akkumulátorok használata esetén egy jumperrel 250mAh-ra csökkentheti. Hogy ne kelljen gyakran kihúzni az akkumulátort, egy csúszókapcsoló csatlakozik a Pico Enable pinhez, így teljesen letilthatja a Pico 3,3V-os tápellátását - ez a legközelebb van a Pico "kikapcsolásához".

Alkaline/NiMH akkumulátorcsomag-támogatás

gy másik jumperrel teljesen leválaszthatja a töltőt az akkumulátorról, ami azt jelenti, hogy 3xAA vagy 3xAAA akkumulátorcsomagokat használhat alkáli vagy NiMH akkumulátorok használatához. Természetesen ebben az esetben külső NiMH töltőre lesz szüksége.

Dupla soros foglalatsáv

Ez a lap dupla aljzattal rendelkezik, amely már be van forrasztva, így a Pico és a 'Bell lapokat közvetlenül csatlakoztathatja, és hozzáférhet az alatta lévő prototípus készítő területhez, valamint egy második sor aljzattűhöz. A második sor azt jelenti, hogy a vezetékeket egyszerűen a fejlécbe dugva csatlakoztathatja, akár közvetlenül a LED-ekhez vagy a gombokhoz, akár a kenyérlapra való átkötéshez. Így nem kell megnéznie vagy megszámolnia a csapokat, minden aljzat szépen fel van címkézve. Van még 4 rögzítőfurat is, hogy könnyen rögzíthesse az aljzatlemezre.

Az általunk használt kettős aljzatú fejlécek "üregesek" - ez azt jelenti, hogy a hátoldalon keresztül csatlakoztatható, ha szükséges. Konkrétan, a Pico Stacking Headers fejléceket használhatja, hogy átcsatlakozzon egy másik eszközhöz, amely Pico pineket vár. Elméletileg, ha a Pico "rossz oldalára" forrasztja a pin headereket, akkor az alján keresztül is csatlakoztathatja. Javasoljuk, hogy szerezzen be egy készlet kis gumilábakat az íróasztal védelmére, ha nem szereli ezt a lapot valami másra.

Jellemzők:

 • Two 2x20 slim socket headers - plug in your Pico and desired 'Bell and have an extra row of sockets for each pin!
 • JST PH connector for LiIon/LiPoly or Alkaline/NiMH battery usage - be sure to cut the "disable charge" jumper to use Alkaline/NiMH batteries.
 • LiPoly/LiIon charging circuitry for any 3.7V/4.2V nominal 1-cell battery. Default rate is 500mA, can be set to 250mA by cutting the charge-rate jumper on bottom. Two indicator LEDs let you know if battery is charging (orange) or complete (green)
 • Slide switch connected to the Pico Enable pin, which will disable the 3.3V power supply.
 • Reset button that sticks out the end
 • JST SH connector for I2C / Stemma QT / Qwiic connection. Or can use it for plain GPIO wiring if you don't have any I2C devices to attach. Provides 3V, GND, IO4 (SDA), and IO5 (SCL)
 • There is an extra set of 4 breakout holes next to the JST SH if you want more I2C connections or want to re-assign the I2C port.
 • 3 hole-connected strips are in the center areas. You can cut the traces between the holes, but they're intended to be treated like a mini-mini breadboard
 • Nearly-every pad on the Pico has a duplicate hole pad next to it for solder-jumpering
 • The ground pads have white silkscreen rectangles to easily identify, plus one long ground strip near the reset button
 • One long strip of connected holes for 3.3V power
 • Gold-plated pads for easy soldering

We do not have I2C pullups on the board, but your Qwiic/QT breakout board or accessory likely already has them onboard. If using the Philhower Arduino core, the Wire peripheral is already set up to use IO4 and IO5. If using CircuitPython or MicroPython, you'll need to let the code know to look at 4+5 for SDA+SCL pins.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Raktáron
2.290 Ft
Raktáron
3.490 Ft

Keresés