Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A4114 Zero2Go Omini Multi-Channel Power Supply for Raspberry

Ár:
13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Adafruit
Raktár 1: 10 db
Raktár 1: Expressz szállítás vagy átvétel
Raktár 2: 0 db
Raktár 1: Expressz szállítás vagy átvétel
Cikkszám 55422
Menny.:db
GLS 24H szállítás
Személyes átvétel lehetősége
Tudod, hogy ez mit jelent?

Minősített viszonteladó

A Raspberry Pi Alapítvány által minősített viszonteladók (Approved Resellerek) biztosítják, hogy a termékek a gyártótól a legrövidebb úton a végfelhasználókhoz jussanak. Ez egyben garancia a termékek eredetére, minőségére, árára és a terméktámogatásra is.

Leírás

A4114 Zero2Go Omini Multi-Channel Power Supply for Raspberry

Amikor egy Raspberry Pi projekt többféle tápellátást igényel, kézenfekvő megoldás az új Zero2Go Omini használata! Ez a több táp bemenetű buck-boost konverter ráilleszthető a Raspberry Pi tetejére, és akár 3 különböző táp bemeneten keresztül is működtetheti azt, így az akkumulátor vagy a hálózati csatlakozó helyzetétől függetlenül biztosított a folyamatos működés.

Megjegyzendő, hogy bár a termék nevében szerepel a "Zero", bármilyen Raspberry Pi számítógéphez használható, amely 2x20-as GPIO csatlakozóval rendelkezik, de ez esetben szükségeltetik egy ilyen, vagy hasonló aljzatkiemelő csatlakozóra.

Mint említettük, ez a kiegészítő 3 külön bemeneti csatornával rendelkezik. Az egyik egy USB C típusú port, amelyet a legjobb USB fali adapterekkel használni. A második egy JST XH 2,54 mm-es 2-tűs csatlakozó 0,1"-es osztású kábelekhez. A harmadik egy SMT csatlakozóblokk csupasz vezetékekhez. Itt lenyomva a flexi reteszt behelyezhetőek sodrott vagy tömör magvas vezetékek.

Minden bemeneti csatorna 3,5~28V DC-t fogad, és a Zero2Go Omini kiválasztja a legmagasabb feszültségű csatornát. Ezt a feszültséget ezután vagy felerősíti (ha ~5V alatt van), vagy lekonvertálja (ha ~5V felett van), hogy tiszta és szabályozott kimeneti teljesítményt kapjon a Pi.  Hogyan lehet megmondani, hogy melyik üzemmód van használatban? Ellenőrizze a Zero2Go Omini visszajelző LED-jét: a kék a step-up/pass-though, a zöld a step-down jelzést jelenti. Az átalakító akár 2A-t is képes szolgáltatni, így jól használható nagyobb Pi-k áramellátására, akár kis kijelzőkkel, rádiókkal, érzékelőkkel vagy kiegészítőkkel is.

Van egy kis mikrokontrollerünk, ami kezelni a panel élén található kis gombot, mint bekapcsoló vezérlőt, az UPS (szünetmentes tápellátás) konfigurációs beállításait és a LED-eket. A mikrokontrollert a mellékelt szoftverrel szíved szerint konfigurálhatod. Különböző padok és jumperek is vannak a chip átprogramozásához vagy a pin-kapcsolatok konfigurálásához További részletekért tekintse meg a működési kézikönyvet.

A készlet tartalmaz 4-4 darab műanyag csavart, anyát és távtartót, de nem tartalmaz akkumulátort vagy hálózati csatlakozót!

Bármelyik Raspberry Pi számítógéppel működik, beleértve az eredeti Pi 1, B+, Pi 2, Pi 3, Pi 4, és Pi Zero termékeket.

Technikai adatok:

További termék információkért látogasd meg a következő oldalt: https://www.uugear.com/contact-us/#

 • Méretek: 65mm x 30mm x 7.7mm
 • Tömeg: 12g (nettó)
 • Mainly Used Chips
  MCU: ATtiny841(datasheet)
  DC-DC Buck: MP4462 (datasheet)
  DC-DC Boost: SDB628 (datasheet)
 • LED Indikátor: Három színű LED (piros, zöld, kék)
 • Interface:
  Mikro-USB aljzat, az "A" csatorna bemenete
  XH2.54-2P csatlakozó a "B" csatorna bemenete.
  Univerzális rugós sorkapocs a "C" csatorna bemenete.
 • 2x20-as hüvelysáv (h=2mm) a Raspberry Pi Zero-hoz történő csatlakozáshoz. (Teljes méretű (nem Zero) Raspberry Pi panelekhez kiemelő csatlakozó adapter szükséges)
 • Bemenetek::
  Három szeparált csatorna (A, B, és C)
  Mindegyik DC 3.5V~28V közötti feszültséget fogad (az 5.5~7.0V tartomány nem javasolt a DC-DC konverter hibátlan működése érdekében)
 • Kimenet: 5V (±5%), maximum 2A
  Hatásfok: max.87% @ Step-Up módban és max. 82% @ Step-Down módban.
 • Standby áramfelvétel:
  ~0.13mA @ Vin=3.5V
  ~0.36mA @ Vin=12V
  ~0.87mA @ Vin=28V
 • Üzemi hőmérséklet tartomány: -30°C~80°C (-22F~176F)
 • Tárolási hőmérséklet: -40°C~85°C (-40F~185F)
 • Páratartalom: 0~80%RH, kondenzáció nélkül!

User Manual Rev2

Leírás frissítve 2024.02.20 T/T

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés