Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A3006 I2S 3W Class D Amplifier Breakout - MAX98357A

Ár:
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Adafruit
Raktár 1: 3 db
Raktár 1: Expressz szállítás vagy átvétel
Raktár 2: 0 db
Raktár 1: Expressz szállítás vagy átvétel
Cikkszám 52698
Menny.:db
GLS 24H szállítás
Személyes átvétel lehetősége
Tudod, hogy ez mit jelent?

Minősített viszonteladó

A Raspberry Pi Alapítvány által minősített viszonteladók (Approved Resellerek) biztosítják, hogy a termékek a gyártótól a legrövidebb úton a végfelhasználókhoz jussanak. Ez egyben garancia a termékek eredetére, minőségére, árára és a terméktámogatásra is.

Leírás

A3006 Adafruit I2S 3W Class D Amplifier Breakout - MAX98357A - egy All-In-One digitális audio erősítő panel, amely hihetetlenül jól működik a Raspberry Pi-vel! A MAX98357 I2S erősítő áramkör egyszerű és olcsó, tökéletes megoldás digitális audio fájlok lejátszásához. Szabványos I2S digitális hangbemenetet használ, és nemcsak analógra dekódolja a fájlokat, hanem erősít is. Tökéletes kompakt megoldás, két áramkör egyben (I2S DAC + Amp).

Az I2S (nem összetévesztendő az I2C-vel) egy digitális hang protokoll, amelyet áramköri lapokon használnak az audio adatok továbbítására. Sok csúcskategóriás chip és processzor használja a digitális I2S formátumot. Az adatok be- vagy kiviteléhez három vagy négy pint használnak (adat be, adat ki, órajel és bal-jobb csatorna kiválasztása). Audio eszközök esetén a DAC chip az I2S bemeneten érkező jelet analógra konvertálja, amely már képes meghajtani egy fejhallgatót.

Ez a szuper kis mono erősítő meglepően hangos - akár 3,2 wattot is képes leadni egy 4 ohmos impedanciájú hangszórón (5 V tápfeszültség @ 10% THD). A miniatűr chip belsejében egy D-osztályú vezérlő található, amelynek köszönhetően 2,7V-5,5V DC tápfeszültségről képes működni. Mivel az erősítő D-osztályú, nagyon jó a hatásfoka, így tökéletes hordozható és akkumulátoros projektekhez. Beépített hő- és túláramvédelemmel rendelkezik, annak ellenére, hogy alig melegszik.

Az audio bemenet I2S szabványú, 3,3V vagy 5V-os logikai adatokat használhat. A kimenetek hídkapcsolású - ez azt jelenti, hogy közvetlenül a kimenetekhez csatlakoznak, földfüggetlen. A kimenet egy ~ 300KHz-es PWM négyszögjel, amelyet a hangszóró tekercse "átlagol" - a magas frekvenciák nem hallhatók. A fentiek azt jelentik, hogy a kimenetet nem lehet egy másik erősítőre csatlakoztatni, közvetlenül a hangszórókat kell vele meghajtania.

A panelen található egy Gain pin, amellyel állítható az erősítés nagysága. Alapértelmezés szerint az erősítő 9 dB erősítést ad. Egy felhúzó, vagy egy lehúzó ellenállás csatlakoztatásával, vagy közvetlenül a vezetékezéssel 3dB, 6dB, 9dB, 12dB vagy 15dB erősítés állítható be.

A ShutDown/Mode pin használható a chip kikapcsolására vagy annak beállítására, hogy melyik I2S audio csatorna kerüljön a hangszóróra. Alapértelmezés szerint az erősítő (L+R)/2 sztereó keveréket ad ki mono kimenetre. Egy ellenállás hozzáadásával megváltoztathatjuk, hogy csak a bal vagy csak a jobb csatorna kerüljön a kimenetre.

Remekül működik Raspberry Pi, Arduino Zero és bármely más mikrokontrollerrel vagy mikroszámítógéppel, amely I2S audio kimenettel rendelkezik.

Specifikáció: 

  • Kimeneti teljesítmény: 3,2 W 4Ω-nál, 10% THD, 1,8 W 8Ω-nál, 10% THD, 5V-os tápfeszültséggel.
  • PSRR: 77 dB typ @ 1KHz
  • I2S mintavételi sebességek 8 kHz és 96 kHz között
  • Nincs szükség MCLK-ra
  • Click + Pop csökkentés
  • Öt tűvel választható erősítés: 3dB, 6dB, 9dB, 12dB, 15dB
  • Kiváló click-and-pop elnyomás
  • Túlmelegedés elleni védelem

A csomagban egy teljesen összeszerelt és tesztelt panel található. A gyártó mellékel továbbá egy tüskesort és egy 3,5 m-es sorkapcsot, melyek használatához némi forrasztás szükséges. Nézd meg a bemutatót a kapcsolási rajzok, diagramok, példák és egyebek miatt!

Megjegyzés: A termékhez mellékelt sorkapocs lehet kék vagy fekete.

Műszaki adatok

Adatlapok, EagleCAD fájlok, Fritzing objektum és még sok minden más a bemutatóban.

A termék méretei: 19,4mm x 17,8mm x 3,0mm / 0,8" x 0,7" x 0,1".

A termék súlya: 1.2g / 0.0oz

MAX98357 adatlap
 

Leírás frissítve 2022-11-10 P/T

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés