Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A2327 16-channel PWM /Servo HAT for Raspberry Pi

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó Adafruit
Raktár 1: 4 db
Raktáron = azonnal szállítható!
Raktár 2: 0 db
Raktáron = azonnal szállítható!
Cikkszám 38528
Menny.:db
Rendelések gyors feldolgozása
GLS szállítás
A hely, ahol a tanulás buli!

MálnaSuli

A MálnaSuli a mi virtuális iskolánk, ahol szakmai titkokat osztunk meg veled. Termékeinkhez kapcsolódó oktatási anyagokon és alkalmazási példákon keresztül játszva juthatsz SW és HW ismeretekhez. Sőt, a nálunk vásárolt eszközök felhasználásához igénybe vehető mérnökeink és tanáraink segítsége is.

Leírás

Adafruit 2327 16-channel PWM /Servo HAT for Raspberry Pi - HAT kompatibilis 16 csatornás PWM szervo vezérlő Raspberry Pi részére.

A Raspberry Pi egy csodálatos kis számítógép, de nem túl jól használható DC szervo motorok vezérléséhez, mert azoknak nagyon egyedi és ismétlődő időzítési impulzusokra van szükségük pozíciójuk beállításához. Ahelyett, hogy a Pi Linux kernel küzdene meg ezekkel a jelekkel, pattintsuk fel ezt a praktikus HAT kompatibilis panelt a Pi-re! Ez lehetőséget teremt akár 16db DC szervo tökéletes időzítésére. Arra is képes, hogy az akár 1,6kHz-es 12bit pontosságú PWM jel tökéletes folyamatos forgást biztosítson a motoroknak.

Teljesen kompatibilis a Raspberry Pi Model A +, B +, és Pi 2 verziókkal, illetve használható a régebbi modellekhez is, ha azok 2x13 pólusú GPIO csatlakozóját meghosszabbítjuk. Az A2327 vezérelhet akár 16 szervót vagy elküldheti az I2C két vezetékén a PWM jelet. A panelen lévő PWM vezérlő áramkör mind a 16 csatornát meghajtja egyidejűleg, megkímélve a Raspberry Pi-t a jelfeldolgozástól. Mi több, egymásra pakolhatsz 62 ilyen panelt is, hogy akár 992 szervót vezérelj csupán 2 vezetéken!

A legjobb az egészben, hogy a meglévő Python könyvtár használja, így azonnal működőképes és máris készítheted vele a robotodat! :-) Az Adafruit PWM / Servo HAT tökéletes megoldás minden projektnél, amelyhez sok szervo, vagy PWM kimenet kell! Kérünk, hogy nézd meg az Adafruit tudástárban a részletes bemutatót és még sok más információt, beleértve a diagramokat, rajzokat, szerelési útmutatót és a többit! Link

A panelhez kapsz egy kétpólusú sorkapcsot, 4 darab 3x4 pólusú PCB tüske csatlakozót és a 2x20 pólusú GPIO aljzatot. Igényeid szerint kell őket beforrasztanod. Amennyiben másik HAT kompatibilis panelt is szeretnél rácsatlakoztatni, úgy használd helyettük az extra hosszú lábú A2223-as GPIO csatlakozót illetve az A816-os 90°-os tüskesor csomagot.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy ez a készlet nem működik Raspberry Pi, szervomotor és külső 5V-os tápellátás nélkül!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés